Kaspersky'nin optimizasyon konusunda iyi olması

Makaleler
6
Bu Kaspersky gerçekten 2023'te çıkardığı yeni sürümleriyle optimizasyonu çok büyük oranda geliştirmiş gibi gözüküyor. Dosya antivirüsü, güvenli tarama falan tüm güvenlik ayarlarını en katıya çektim. Sezgisel analizi hepsinde ayrıntılıya çektim. Sistemde varlığını bile hissettirmiyor bende. Kaspersky var mı yok mu anlamıyorum. Hatta Defender bile daha çok kaynak tüketiyor kanımca. Sistemimde 16 GB RAM ve i3-12100F işlemci var.

Kaynak tüketimi nedir görmek isterdim. Böyle bir karşılaştırma varsa incelemek değerlendirmek isterim. Kaspersky benim yıllardır aklımda işlemciyi yoran bir yazılım olarak kalmış.

Defender bir ev kullanısı için çok katı bir güvenlik önemli alıyor, bu da performansı etkiliyor. Bence bayağı etkiliyor, hissediyorum.
Ona bakarsanız BitDefender da katı bir eş-zamanlı korumaya sahip. Sadece katı olmasından değil aynı zamanda optimizasyonu gerçekten kötü olmasından dolayı sistemi etkiliyor Windows Defender.

Ona bakarsanız BitDefender da katı bir eş-zamanlı korumaya sahip. Sadece katı olmasından değil aynı zamanda optimizasyonu gerçekten kötü olmasından dolayı sistemi etkiliyor Windows Defender.
Optimizasyon kısmına yorumum yok. Sisteme entegre ve çok tepkisel çalışıyor. Kaynakları güzelce kendine ayırdığı için normal tabii Defender'ın iyi çalışması.

Kaynak tüketimi nedir görmek isterdim. Böyle bir karşılaştırma varsa incelemek değerlendirmek isterim. Kaspersky benim yıllardır aklımda işlemciyi yoran bir yazılım olarak kalmış.
İnceleme konusundan ziyade kısaca fikrimden bahsetmek için konu açtım hocam. Ama isterseniz mesela şu anki kaynak kullanımının ekran görüntüsünü atayım.

Buyrun;

Bu arada Oyun Modu ve Rahatsız Etme Modu gibi özellikleri var performans sekmesinde. Sistem yük altındayken çoğu görevini erteliyor.

Webroot bu konularda en iyi AV.

Hala kanım ısınmadı şu antivirüslere, bana defender yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…