Makaleler
1
Geçenlerde telefonumdan Katana Zero oyununu bitirdim, bu oyunun devam oyunu veyahut devamını konu edinecek ek paketi gelecek mi?

Oyunun sonunda apartmanımızda bulunan kızın ne ayak olduğunu çözemedim, o kısmı kafamda soru bıraktı.

Ending sahnesinden sonra en azından bilim adamı ve çocukla ilgili olan sorulara cevap vermişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım farklı sonları vardı, benim yaptığım sonda her şey yarım kalıyordu hiçbir şey anlamamıştım sonra telefondan bitirince anladım, oyunun devamının geleceğini sanmıyorum, onun yerine YouTube'dan teori videosu izleyebilirsin.

Sanırım farklı sonları vardı, benim yaptığım sonda her şey yarım kalıyordu hiçbir şey anlamamıştım sonra telefondan bitirince anladım, oyunun devamının geleceğini sanmıyorum, onun yerine YouTube'dan teori videosu izleyebilirsin.
Tamamladığım oyunda en son bir çocuğu öldürmemi istiyordu ama öldürmedim, ardından psikoloğu tası tarağı toplayıp kaçmaya hazırlanırken öldürdüm.

Sonrasında da gerçek ejderha ile beraber köyü imha ettiğimiz, profesörü öldürüp makineyi bozduğumu sahneyi gösteriyordu.
(Kabus olarak gördüğümüz olay.)

Ondan sonra da V'nin işvereni ile ilgili bir cutscene gösteriyordu, en sonunda da yine şu gümüş ve altın maske elemanları ile ilgili bir sahne gösteriyordu.

Oyun tam olarak bitmiyor ve DLC olarak gelecekti ama hala gelmedi. En son geçen sene bir dlc fragmanı yayınlandı ama yine yayıncı sessizliğe gömüldü.