emircankavas

Uzman
Kavas Installer

1709126093672.webp

Arkaplanda winget kullanarak bilgisayarınıza program kurmanızı sağlayan bir platform geliştirdim. Powershell üzerinden çalıştıracağınız tek bir komut ile bu arayüze erişim sağlayabilirsiniz:

irm 'https://tinyurl.com/kavasinstaller' | iex

Bu komutu kopyalayıp Powershell'e yapıştırın, yükleyici arayüzü karşınıza çıkacak.

Özellikler:

• Çoklu dil desteği bulunmaktadır. Windows'u hangi dilde kullanıyorsanız o dilde çalışacaktır.
  • Windows 10 ve üzerinde çalışmaktadır. Arkaplanda winget kullandığı için sisteminizde winget komutunun etkin olması gerekmektedir.
  • Zaten bilgisayarınızda kurulu olan bir programı arayüzden tekrar seçerseniz seçtiğiniz programı güncelleyecektir.

NOT: Eklenmesini istediğiniz program/dil veya tespit ettiğiniz bir hata var ise benimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu platform açık kaynak kodludur. Kaynak kodlarına GitHub - emircankavas/kavasinstaller üzerinden erişebilirsiniz. Kaynak belirtmek koşulu ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.​

Başarılı bir program. Steam, Epic Games, Ubisoft gibi oyun yazılımları eklenmeli kesinlikle ve UI tasarımı daha da geliştirilebilir.

Şöyle ki;
1709131704024.webp

Sol tarafta kategorileri ekleyip, ekrana uygulamalar ve ikonlarıyla uygulamanın sistemde kaplayacağı alan, eğer halihazırda bu uygulama sistemde yüklüyse ve hangi sürüm varsa onun hakkında bilgi eklerseniz çok sağlam tutabilir bu.

Başarılı bir program. Steam, Epic Games, Ubisoft gibi oyun yazılımları eklenmeli kesinlikle ve UI tasarımı daha da geliştirilebilir.

Şöyle ki;
Eki Görüntüle 23049

Sol tarafta kategorileri ekleyip, ekrana uygulamalar ve ikonlarıyla uygulamanın sistemde kaplayacağı alan, eğer halihazırda bu uygulama sistemde yüklüyse ve hangi sürüm varsa onun hakkında bilgi eklerseniz çok sağlam tutabilir bu.
Tasarım konusundaki tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Powershell'in grafik arayüz olarak ne imkanlar sunduğunu keşfettikçe arayüzü de iyileştirmeye devam ediyor olacağım.

Epic Games ve Steam zaten vardı, Ubisoft Connect'i de ekledim.

1709150394719.webp

Merhaba, önerilerim:

Visual C++ paketi.

DirectX.

MSI Afterburner.

FxSound.

Kalıntısız program kaldırmak için.

Merhaba, önerilerim:

Visual C++ paketi.

DirectX.

MSI Afterburner.

FxSound.

Kalıntısız program kaldırmak için.

Teşekkür ederim, önerdiğiniz programları ekledim.

• Bir kolondaki maksimum kategori sayısını 3'e çıkardım.
  • Yükle butonuna bastıktan sonra yüklemeler tamamlanana kadar devredışı kalmasını sağlayacak düzenleme yapıldı.

1709197374084.webp

• Yeni programlar eklendi.
  • Arayüzde iyileştirmeler yapıldı.
  • Arama kutusu eklendi.
  • Program çalışma mantığındaki bazı hatalar giderildi.
1709284326337.webp

Ana mesajı düzenleyemiyor muyuz? Oradaki görseli de güncelleyebilsem güzel olacak aslında.