Kavgalardan kaçmak korkaklık mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bruhistan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Aslında asıl korkak onlar. Neden mi? Gerçekten cesur olsalar, öyle grup halinle dolaşmazlar ve bu yüzden de teke tek dövüşmek işlerine gelmiyor. Grup halinde kendilerini daha güvende hissediyorlar ya da öyle hissettiklerini düşünüyorlar. Çünkü tek gezerlerse bu kadar cesur davranıp seni dövmeye cesaret bile edemezler.

Merhaba bazı mesajlarınıza yediğim uyarı sebebiyle cevap veremedim kusura bakmayın. Yani evet haklısınız insanın canı her şeyden önemli. Konunun başında bayağı saçma ve ergence cevap vermişim. Özellikle ''karı'' terimini kullanmak istemedim bunu hangi kafayla yazdım bilmiyorum cinsiyetçilik yapmak istememiştim bütün kadınlara sonsuz sevgim/saygım var @8271 hocamızdan özür dilerim. Yani bu konuyu dalgınlıkla açtım ve bayağı saçmaladım kusura bakmayınız. Burada herhangi bir üyeyi trollemek kışkırtmak aşağılamak istemedim. Her insanın hatası olabiliyor bu da benim hatam olsun. Herkese iyi günler iyi sosyaller dilerim.

Son düzenleme:
Fazla dizi izlersen olacağı bu işte, kendini dövüşçü zannedersin.

Bu tarz sahneleri izleyip gaza gelmeyin.

Fazla dizi izlersen olacağı bu işte, kendini dövüşçü zannedersin.

Bu tarz sahneleri izleyip gaza gelmeyin.
Aynen öyle sonra John Wick zannedip kafayı kırabilirsiniz benim gibi.

Gerçi hesabın ismi ''Bruhistan''mış.
Hocam kullanıcı ismimle bu konunun ne alakası var?

Haklısınız sevdiklerimizi üzmek yerine kekolardan uzak durabiliriz.

Tek kisi bile olsa kacicaksin. Insan cani sokakta bulunmuyor tek bicaga tahtali koy ihtimali var. Istendiginiz kadar kalipli olun/dovus sanati bilin boslugunuza denk geldigi anda is biter.
Haklısınız hocam kendi hayatımızı hedeflerimizi 2-3 günlük kekolara harcatmamalıyız. Kaçmak ''karılık'' değil aksine iyi bir seçim. Hangi kafayla açmışım bu konuyu kendimden bile utanmaya başladım ama neyse hepimiz hata yapabiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…