Merhaba mesela önünüzde 5-10 kişilik grup (Kekolar diyelim biz ona) çıktı ve sizi dövmek için üzerinize geliyor. Siz de teksiniz diyelim o durumda kaçar mıydınız yoksa dalar mıydınız? Bence ben kaçmazdım abi zira önümde bazısı benden 2-3 yaş küçük ve bazısı da çubuk kraker gibi bunlardan da kaçmam yani bence korkaklık bu en fazla vurabildiğimi vurup şerefimle dayağımı yerim. Bunu başka forumda da dile getirdim ama dalga konusu oldum (Sen mafya mısın la kendini eşref tek mi zannediyon vs.). Ama bence doğru da yani bir açıdan bakarsan kaçacağıma kendimi savunup şerefimle dayağımı yiyip ağzımı burnumu kanatırım daha iyi. Yani kaçsan da elbet bir gün gene karşına çıkıp seni kıstıracaklar ve yine dayak yiyeceksin. Ama bıçak falan çıkarırlarsa kaçardım sonuçta ortada hayati önem var ve orada bir tane bıçak yiyip oracıkta ölüm yoluna gidebilirim ve onlar da ceza almadan elini kolunu sallar gezerdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aslında asıl korkak onlar. Neden mi? Gerçekten cesur olsalar, öyle grup halinle dolaşmazlar ve bu yüzden de teke tek dövüşmek işlerine gelmiyor. Grup halinde kendilerini daha güvende hissediyorlar ya da öyle hissettiklerini düşünüyorlar. Çünkü tek gezerlerse bu kadar cesur davranıp seni dövmeye cesaret bile edemezler.
Merhaba bazı mesajlarınıza yediğim uyarı sebebiyle cevap veremedim kusura bakmayın. Yani evet haklısınız insanın canı her şeyden önemli. Konunun başında bayağı saçma ve ergence cevap vermişim. Özellikle ''karı'' terimini kullanmak istemedim bunu hangi kafayla yazdım bilmiyorum cinsiyetçilik yapmak istememiştim bütün kadınlara sonsuz sevgim/saygım var @8271 hocamızdan özür dilerim. Yani bu konuyu dalgınlıkla açtım ve bayağı saçmaladım kusura bakmayınız. Burada herhangi bir üyeyi trollemek kışkırtmak aşağılamak istemedim. Her insanın hatası olabiliyor bu da benim hatam olsun. Herkese iyi günler iyi sosyaller dilerim.
5 10 kişilik bir grubu hayatta dövemezsin. Dayağı yersin ama sağlam dayak yersin. Elinde silah yoksa hiçbir şey yapamazsın. Kaçacaksın tabii korkaklık ile alakası yok. Bir de burnun kanamakla kalmaz beynin kanayabilir ölebilirsin o derece. Bir de kendini neden öldürmek istersin? Sonra sevdiklerin arkandan ağlasın diye mi?
Tek kisi bile olsa kacicaksin. Insan cani sokakta bulunmuyor tek bicaga tahtali koy ihtimali var. Istendiginiz kadar kalipli olun/dovus sanati bilin boslugunuza denk geldigi anda is biter.
Haklısınız hocam kendi hayatımızı hedeflerimizi 2-3 günlük kekolara harcatmamalıyız. Kaçmak ''karılık'' değil aksine iyi bir seçim. Hangi kafayla açmışım bu konuyu kendimden bile utanmaya başladım ama neyse hepimiz hata yapabiliriz.