Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Minecraft’ta bile bu ses geliyor, kasa ısınıyor. Kaynağını ilk başta kulağımı kasanın üst kısmına kulağımı dayayınca ses arttığından kasanın üst fanı sandım ama sonra sanki işlemci fanı diye düşündüm. İnternette PSU diyenlerde var. Kaynağı ne olabilir bu şeyin? Sadece oyuna girince geliyor.

2-3 aydır temizlik yapmadım, kasanın üst fanları çok tozlanmış ondan olabilir mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Elle dikkatli bir şekilde fanların ortasına bastırarak durdur. Bu sayede hangi fanın gürültü yaptığını anlayabilirsin.
Elle dikkatli bir şekilde fanların ortasına bastırarak durdur. Bu sayede hangi fanın gürültü yaptığını anlayabilirsin.
Şimdi oyuna girip deneyeceğim, sonucu paylaşacağım sizlerle.

@Recep Baltaş Hocam, kasanın tüm fanlarını elimle durdurdum ve sıra üst fana gelince üst fan durmadı, yani o fanda bir şeyler var. Bildiğiniz her türlü baskıya rağmen durmadı. Seste hiç kesilmedi. Diğer fanları kolayca durdurdum. Sıra üst fana gelince de fandan tak tuk sesler geldi. Yani bu üst fanda sorun olduğunun göstergesi olabilir mi?

Son düzenleme: