Recep Baltaş 8 Techolay Yönetici Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.450 Makaleler 104 Çözümler 1.614 Beğeniler 46.562 Yer İstanbul Bugün 15:48 #1 KDE'nin mevcut pencere yönetimi maalesef kötü. Bunu Windows 11 gibi yapmak istyorum. Mesela pencereyi sağa getirdiğimde sola ne koyacağımı sormalı. Ya da pencereyi üste götürdüğümde hazır şablonlar belirmeli.
KDE'nin mevcut pencere yönetimi maalesef kötü. Bunu Windows 11 gibi yapmak istyorum. Mesela pencereyi sağa getirdiğimde sola ne koyacağımı sormalı. Ya da pencereyi üste götürdüğümde hazır şablonlar belirmeli.
The Merciful One 14 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 892 Çözümler 30 Beğeniler 1.014 Yer Four Winged White Raven Bugün 16:13 #2 GitHub - luisbocanegra/kde-snap-assist at plasma6 KWin script for KDE Plasma which suggests other window thumbnails on snap (plasma6 branch is WIP) - luisbocanegra/kde-snap-assist github.com Plasma 5 için popüler olan KDE Snap Assist KWin betiğinin Plasma 6 için uyarlanmış bir deposunu buldum. En son güncellemesi geçen yıl gözüküyor.
GitHub - luisbocanegra/kde-snap-assist at plasma6 KWin script for KDE Plasma which suggests other window thumbnails on snap (plasma6 branch is WIP) - luisbocanegra/kde-snap-assist github.com Plasma 5 için popüler olan KDE Snap Assist KWin betiğinin Plasma 6 için uyarlanmış bir deposunu buldum. En son güncellemesi geçen yıl gözüküyor.