Umarım hocam. Araba motoru gibi ötüyor inşallah sevgidendir.Rica ederim, kedim ilk eve geldiğinde biz de bilmiyorduk. Sonra fark ettik, sütü su koymadan içinde midesi bozuluyor. Veteriner de aynısını söyledi. 2 çay bardağı süt koyuyorsanız 1 çay bardağı da su koyarsanız rahat rahat içer. Umarım yanınızda çok eğlenir kedicik.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Evde kesmesi kolay aslında, kediyi ön bacaklarından tutup kucaklarsanız zaten fazla hareket edemez. Tırnaklarını rahatlıkla kesersiniz. Ayrıca, evde kesilince bir süre sonra alışıyor. Hep veterinere gidildiğinde korkabiliyorlar.Biz aylardır yapmadık desem yalan olmaz maalesef. Gidecek durumumuz olmadıkendisi de asla izin vermediği için...
Küçüklüklerinde sürekli oyun oynarken, yemek yerken, yakınında sevdikleri biri varken veya rüyaları güzel olduğunda hırlarlar. Büyüdüklerinde genelde 7/24 uyuma moduna geçiyorlar, uyanık oldukları zaman bulursanız hırlamasını duyarsınızUmarım hocam. Araba motoru gibi ötüyor inşallah sevgidendir.
Şu an kendisini yalayıp duruyor. Çok sevecen kendisini sevdiriyor. Tırnak kesimi için veterinere götürürüm diye düşünüyorum. Kendi yapabileceğim iş gibi durmuyor yanlış keserim canı yanar moralim bozulur. Bir leğen gibi bir şey bulup içine su koyasım var kendi kendine yıkanır sanırım. Babamın eline düşerse yandı.Çok iyi temizlemişsinizgüzelce kurutun yatsın yanınızda biraz. Akşam akşam mutlu oldum sağ olun. Dediğim gibi yeter ki aşılarını aksatmayın, 1 2 ayda bir tırnak kesimi yapın. Ha bu arada zaten biliyorsunuzdur ama banyo sadece kirlendiğinde falan yapılır. İnsan gibi yapılmaz yani.
Umarım hocam.Mutlu olduğunda veya acı çektiğinde acısını dindirmek için hırlar. Muhtemelen ilginize mutlu olmuştur.
Bunun uyuduğunu henüz göremedim. Bildiğim kadarıyla da geceleri uyumurlar. Evde kesebilir miyim bilemiyorum canı falan yanar diye korkuyorum. Veterinere gittiğimde hem tırnaklarını kestiririm hem de baktırırım sağlığına vesaire. 1 taşla 2 kuş hesabı.Evde kesmesi kolay aslında, kediyi ön bacaklarından tutup kucaklarsanız zaten fazla hareket edemez. Tırnaklarını rahatlıkla kesersiniz. Ayrıca, evde kesilince bir süre sonra alışıyor. Hep veterinere gidildiğinde korkabiliyorlar.
Küçüklüklerinde sürekli oyun oynarken, yemek yerken, yakınında sevdikleri biri varken veya rüyaları güzel olduğunda hırlarlar. Büyüdüklerinde genelde 7/24 uyuma moduna geçiyorlar, uyanık oldukları zaman bulursanız hırlamasını duyarsınız.
Parfum sıkmış kediye.
Son düzenleyen: Moderatör:
HayattYordu
Uzman
Benim de kedim var yavruyken hep böyle yokuşu zor çıkan Tofaş gibi gırlıyordu. Şu an 2 yaşında artık eskisi gibi gırlamıyor. Yani yavruyken mutlu olduklarında sevindiklerinde vs hep gırlıyorlar. Sizi de çok sevmiş.
Kediyi sadece 1 kereye mahsuz yıkayın o zaten kendisini yalayarak temizliyor. Onun dışında asla yıkamayın. Tırnaklarını veteriner keserse daha iyi olur, yanlış keserseniz her koştuğunda canı yanar. Zaten yavru enerjik bir şekilde sağdan sola koşar durmaz. Geceleride size alıştığı zaman sizinle uyur sabah sizinle kalkar, arada bir etrafı kolaçan eder güvende misiniz tehlikeli bir durum var mı diye o kadar.
Şu an kendisini yalayıp duruyor. Çok sevecen kendisini sevdiriyor. Tırnak kesimi için veterinere götürürüm diye düşünüyorum. Kendi yapabileceğim iş gibi durmuyor yanlış keserim canı yanar moralim bozulur. Bir leğen gibi bir şey bulup içine su koyasım var kendi kendine yıkanır sanırım. Babamın eline düşerse yandı.
Umarım hocam.
Bunun uyuduğuu henüz göremedim. Bildiğim kadarıyla da geceleri uyumurlar. Evde kesebilir miyim bilemiyorum canı falan yanar diye korkuyorum. Veterinere gittiğimde hem tırnaklarını kestiririm hem de baktırırım sağlığına vesaire. 1 taşla 2 kuş hesabı.
Parfum sıkmış kediye.![]()
Kediyi sadece 1 kereye mahsuz yıkayın o zaten kendisini yalayarak temizliyor. Onun dışında asla yıkamayın. Tırnaklarını veteriner keserse daha iyi olur, yanlış keserseniz her koştuğunda canı yanar. Zaten yavru enerjik bir şekilde sağdan sola koşar durmaz. Geceleride size alıştığı zaman sizinle uyur sabah sizinle kalkar, arada bir etrafı kolaçan eder güvende misiniz tehlikeli bir durum var mı diye o kadar.
Kardeşim çok ilgileniyor. Ben seviyorum ama biyerine bir şey olur diye fazla üstüne düşemiyorum. Ha yine de araba motoru gibi ötüyor mu ötüyor. Oyuncak falan alacağım girdiği yerden keyfi gelmeyince çıkmıyor.Benim de kedim var yavruyken hep böyle yokuşu zor çıkan Tofaş gibi gırlıyordu. Şu an 2 yaşında artık eskisi gibi gırlamıyor. Yani yavruyken mutlu olduklarında sevindiklerinde vs hep gırlıyorlar. Sizi de çok sevmiş.
HayattYordu
Uzman
Kardeşim çok ilgileniyor. Ben seviyorum ama biyerine bir şey olur diye fazla üstüne düşemiyorum. Ha yine de araba motoru gibi ötüyor mu ötüyor. Oyuncak falan alacağım girdiği yerden keyfi gelmeyince çıkmıyor.
Eki Görüntüle 98452
Size henüz alışma sürecinde olduğu için hafif korkuyordur. Saklanması normal. Fazla darlamayın kendi halinde bırakın.
Size henüz alışma sürecinde olduğu için hafif korkuyordur. Saklanması normal. Fazla darlamayın kendi halinde bırakın.
Kardeşimle ben o kadar darlamıyoruz ama babamın eline geçerse geçmiş olsun. En son yıkayıp parfum sıkmış.
Astronotarda
Üstün
Gece de uyuyorlar. 1-2 ay alışma süreci var, sizin uyku döngünüze alışınca o da sizinle uyur.Bunun uyuduğuu henüz göremedim. Bildiğim kadarıyla da geceleri uyumurlar. Evde kesebilir miyim bilemiyorum canı falan yanar diye korkuyorum. Veterinere gittiğimde hem tırnaklarını kestiririm hem de baktırırım sağlığına vesaire. 1 taşla 2 kuş hesabı.
Işık açık uyku moduna geçmiş. Birazdan kapatırım ışığı uyusun yorulmuştur sabah.Gece de uyuyorlar. 1-2 ay alışma süreci var, sizin uyku döngünüze alışınca o da sizinle uyur.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-