Kedim durmadan patisini yarıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan owyeah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

owyeah

Uzman
Merhaba. Kedim dışarı çıkıp gezip eve dönen bir kediydi. Geçen sene bir gün evin her yerinde kan gördüm, baktım arka patisini yarmış. Veterinerin önerdiği kremler ve antibiyotik iğneler maddi olarak çok sarsmıştı. O gün bu gündür dışarı çıkartmıyorum kediyi. Giriş katta oturduğum için bazem fırsattan istifade kaçabiliyor.

Dün gece kaçmıştı yine, sabah kalktım gelmiş, ama ne göreyim yine evin her yeri kan olmuş. Yine patisini yarmış.

Önceki yarası için aldığım kremi süreceğim sadece. Antibiyotik iğne için veterinere götürmeyi düşünmüyorum. Kedim çok kavgacı, gelene geçene kafa tutuyor hep kavga etmek istiyor.

Kremi sürerken çok huysuz davranıyor köpek gibi hırlıyor. Kıvranıyor falan. Çok fena kızdım ensesinden tuttum biraz sert davrandım. Şimdi olduğu yerden kıpırdamıyor ki içim yansa da, kremi yalamaması için başında nöbet tutuyorum resmen. Boynuna takılan zımbırtı işe yaramıyor yine ne yapıyor ediyor yalıyor bölgeyi.

Ne yapacağımı şaşırdım bununla. Antibiyotik iğne yaptırmasam bir sorun olmaz diye düşünüyorum lakin çok pahalı.. Chenidine diye bir krem uyguluyorum. Çok iyi sonuç vermişti öncekinde.

Antibiyotik önemli. İğne pahalı geliyorsa, oral versiyonlar daha uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…