Hakan Yusuf
Yetkin
Kedimi ilk bulduğumdan bu yana 2 aydır ara sıra öksürüğü vardı, bu cepte. 2 gün önce dolaptan çıkardığım tavuk yemeğini verdim, 2 günlüktü yemek ama hep dolapta saklamıştım. Zaten azıcık yedi hepsini bile yemedi, daha o günden var mış iştah kaybı. Aradan 1 gün geçti kedi kusmaya başladı, 4 kere kustu. En son açıldı artık oyun oynuyor hayatına devam ediyordu ama hala bir türlü yemek ve su içmiyordu ta ki bugüne gelene kadar. Bugün artık yerinden kalkmıyor ağzından salyası akıyor. Ve halen midesi bulanıyor. Ekmek pozisyonunda yatağın üstünde hiç hareket etmiyor. Kalbi biraz hızlı çarpıyor ve nefesi normal. Ne olduysa dün dışarı çıktı iyileştikten sonra komşunun çatısındaymış çağırınca geldi eve geldiğindede iyiydi sabaha kötü oldu.
Neyi olabilir sizce? Bende çareler tükendi.
Veteriner araştırması yapıyorum durmadan. 1 tane veterinere gittik 20 bin TL fiyat çekti, yatışı lazım kurtulmayabilir, kurtulmazsa da 20 bin TL'yi ödemek durumunda kalırsınız dedi.
Zaten bu kadar bütçem yok, durumu izah etmeye çalıştım ama yapacak bir şey yok diyerek gönderdi.
Ne yapabilirim?
Neyi olabilir sizce? Bende çareler tükendi.
Veteriner araştırması yapıyorum durmadan. 1 tane veterinere gittik 20 bin TL fiyat çekti, yatışı lazım kurtulmayabilir, kurtulmazsa da 20 bin TL'yi ödemek durumunda kalırsınız dedi.
Zaten bu kadar bütçem yok, durumu izah etmeye çalıştım ama yapacak bir şey yok diyerek gönderdi.
Ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: