Great Eagle
Yetkin
SQM gibi bir şey muhtemelen. Ağ yönetimi yapıyor. Açmanız faydalı olabilir ping açısından.Modem arayüzünde donanım ağ hızlandırıcı diye bir ayar gördüm, bu ayar tam olarak ne işe yarıyor ve açılmalı mı?
Anladım hocam teşekkür ederim bilgi için.Verileri kullanıma göre dağıtmaya yarıyor. Ben açılmasını pek önermiyorum çünkü bufferbloat testlerin de upload konusunda kötü sonuç veriyor.
Modem ayarlarını aşağıdaki gibi kullanıyorum.
Eki Görüntüle 77412
Akıllı sıra yönetimini de bir şeyler indirirken sınırlama getirip bufferbloat testinde en iyi sonucu alıyorum.
Eki Görüntüle 77413
Limitsiz hali:
Eki Görüntüle 77414
60Mbit/s limitli hali:
Eki Görüntüle 77415
Hocam benim değerlerim de bu şekilde çıkıyor herhangi bir limit koymadım sadece QoS özelliğini açtım, herhangi bir ek işlem yapmam gerekiyor mu sizce?Verileri kullanıma göre dağıtmaya yarıyor. Ben açılmasını pek önermiyorum çünkü bufferbloat testlerin de upload konusunda kötü sonuç veriyor.
Eki Görüntüle 77412
Akıllı sıra yönetimini de bir şeyler indirirken sınırlama getirip bufferbloat testinde en iyi sonucu alıyorum.
Eki Görüntüle 77413
Limitsiz hali:
Eki Görüntüle 77414
60Mbit/s limitli hali:
Eki Görüntüle 77415
Verileri kullanıma göre dağıtmaya yarıyor. Ben açılmasını pek önermiyorum çünkü Bufferbloat testlerin de upload konusunda kötü sonuç veriyor.
Eki Görüntüle 77412
Akıllı sıra yönetimini de bir şeyler indirirken sınırlama getirip Bufferbloat testinde en iyi sonucu alıyorum.
Eki Görüntüle 77413
Limitsiz hali:
Eki Görüntüle 77414
60Mbit/s limitli hali:
Eki Görüntüle 77415
Diğer değerler de bunlarVerileri kullanıma göre dağıtmaya yarıyor. Ben açılmasını pek önermiyorum çünkü Bufferbloat testlerin de upload konusunda kötü sonuç veriyor.
Eki Görüntüle 77412
Akıllı sıra yönetimini de bir şeyler indirirken sınırlama getirip Bufferbloat testinde en iyi sonucu alıyorum.
Eki Görüntüle 77413
Limitsiz hali:
Eki Görüntüle 77414
60Mbit/s limitli hali:
Eki Görüntüle 77415
Verileri kullanıma göre dağıtmaya yarıyor. Ben açılmasını pek önermiyorum çünkü bufferbloat testlerin de upload konusunda kötü sonuç veriyor.
Eki Görüntüle 77412
Eki Görüntüle 77413
Limitsiz hali:
Eki Görüntüle 77414
60Mbit/s limitli hali:
Eki Görüntüle 77415
Geliştirici kanalında yeni Web(beta) özelliğini açarsanız görebilirsiniz.Hocam uygulama sınıflandırma ve ölçeklendirme ayarı beta da mı?