Bufferbloat testim budur. Upload active 0 ama nedense downlad active çok yüksek. Bunu nasıl çözerim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şu anda zaten 30 ve 10 olarak görünüyor. Extra DSL KN-2112'nin 30 Mbps'te Cake SQM'i sorunsuz çalıştırması lazım aslında. Eğer internete Ethernet ile bağlıysanız o zaman altyapınız sorunlu olabilir. Yine de biraz daha düşürmeyi deneyin. İnternete Ethernet ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlısınız?
Ben ufak bir hız düşürme ile KN-2111 modelinde çok rahat Bufferbloat'suz 70+ Mbps internet alabiliyorum. Tabii bazen PowerLine adaptörüm darboğaz yaptığı için 60 Mbps'e düşüyor ve Bufferbloat çıkıyor.
Max Caulfield
Üstün
Keenetic arayüzünden IntelliQoS ayarlarını paylaşabilir misiniz? Ayrıca hat değerlerinizi de paylaşabilir misiniz?Bufferbloat testim budur. Upload active 0 ama nedense downlad active çok yüksek. Bunu nasıl çözerim?
Keenetic arayüzünden ıntelliqos ayarlarını paylaşabilir misiniz? Ayrıca hat değerlerinizi de paylaşabilir misiniz?
Eki Görüntüle 218860
Sanırım hat değerleri bu.
Max Caulfield
Üstün
Altta SQM ayarları da olması lazım. Şunun gibi:
Oradaki ayarlar önemli.
Max Caulfield
Üstün
Şu anda zaten 30 ve 10 olarak görünüyor. Extra DSL KN-2112'nin 30 Mbps'te Cake SQM'i sorunsuz çalıştırması lazım aslında. Eğer internete Ethernet ile bağlıysanız o zaman altyapınız sorunlu olabilir. Yine de biraz daha düşürmeyi deneyin. İnternete Ethernet ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlısınız?
Ben ufak bir hız düşürme ile KN-2111 modelinde çok rahat Bufferbloat'suz 70+ Mbps internet alabiliyorum. Tabii bazen PowerLine adaptörüm darboğaz yaptığı için 60 Mbps'e düşüyor ve Bufferbloat çıkıyor.
Şu anda zaten 30 ve 10 olarak görünüyor. Extra DSL KN-2112'nin 30 Mbps'te cake SQM'i sorunsuz çalıştırması lazım aslında. Eğer internete Ethernet ile bağlıysanız o zaman altyapınız sorunlu olabilir. Yine de biraz daha düşürmeyi deneyin. İnternete Ethernet ile mi yoksa Wi-Fi ile mi bağlısınız?
Ben ufak bir hız düşürme ile KN-2111 modelinde çok rahat bufferbloat'suz 70+ Mbps internet alabiliyorum. Tabii bazen PowerLine adaptörüm darboğaz yaptığı için 60 Mbps'e düşüyor ve bufferbloat çıkıyor.
20'ye çekince böyle oldu biraz düşük ama idare ederiz teşekkürler yardımın için.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347