Keenetic Hero KN-1012'de yapılması gereken ayarlar nelerdir?

İade hakkınız doldu mu?
Yok cihaz bugün geldide ZTEye geri dönmek istemiyorum. Zaten değiştirmek istiyordum routerı bunu aldım direkt. Almışkende özelliklerini kullanırım dedimde pek tahmin ettiğim gibi olmadı. Şuan önceliklendirme açık 900 Mbps veriyor ama bufferbloat testi nedense B ara ara C çıkıyor. Belki öncelik ayarlarındanda olabilir. Diğer ve interneti üste aldığım zaman A bazen Bye düşüyor. Ötekinde hiç A alamıyordum ayar falan olmadığı için. Şuanlık anlık test ve ayarlarım böyle

Dosya Ekleri

• Screenshot_70.webp
    181,8 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_71.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 12
Akıllı Sıra yönetiminde indirme hızı 900, Yükleme hızı 45 olarak yazıp deneyip sonuçlarınızı atar mısınız

Denemiştim onu. Hem hız düşüyor hem ping artıyor. Evet bufferbloat çözülüyor hız baya düşüyor. Normalde 100 Mb/s ile Steamden oyun çekerken 40 Mb/slere düşüyor. Dediğin gibi yaptım sonuçlar böyle. Bu hızda oyun indirmek falan zulüm

Dosya Ekleri

• Screenshot_68.webp
    175,7 KB · Görüntüleme: 7
Bende 2022 model Hopper cihazı var, onda 300 mbit download, 45 mbit upload girdiğimde bufferbloat'ta 0 ms gecikme alıyorum. Cihaz daha yeni, işlemcisi daha kudretli. 500-600 mbps'yi verir diye tahmin ediyorum.

Recep Baltaş 800 Mbps almış ama nasıl aldı hangi ayarlarda aldı bilmiyorum. Ben alamadım onu. Gerçi belki QoS açık değildir onda. Bunu kapatsam Cye düşüyor daha beter yani. ZTEde B alıyordum ama onda ayar yapmışmıydım hatırlamıyorum belki yapmışımdır.

~450 mbit azmış. Rekabetçi oyunlara girmeden önce açılıp, gündelik işlerde kapatarak kullanabilirsiniz. Bu arada, bu gecikme değerleri wifi üzerinden mi?

Hocam hızdan biraz feragat edebiliyorsanız en iyi ihtimal 600-700Mbps limit koymak yoksa QoS kapatın daha iyi.

Kablolu bağlanıyorum. QoS kapattım böyle bir sonuç verdi neden acaba QoSin amacı oyunda pingi sabitlemek değil mi? Niye 1000 Mbpsde bunu yapamıyor ki

Dosya Ekleri

• Screenshot_69.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…