kompetankedi 78
Üstün
O zaman eski modemden buna geçmenin bir mantığı kalmadıTorrent özelliğini falan kullanayım bari para boşa gitmiş olmasın
![]()
İade hakkınız doldu mu?
O zaman eski modemden buna geçmenin bir mantığı kalmadıTorrent özelliğini falan kullanayım bari para boşa gitmiş olmasın
![]()
Yok cihaz bugün geldide ZTEye geri dönmek istemiyorum. Zaten değiştirmek istiyordum routerı bunu aldım direkt. Almışkende özelliklerini kullanırım dedimde pek tahmin ettiğim gibi olmadı. Şuan önceliklendirme açık 900 Mbps veriyor ama bufferbloat testi nedense B ara ara C çıkıyor. Belki öncelik ayarlarındanda olabilir. Diğer ve interneti üste aldığım zaman A bazen Bye düşüyor. Ötekinde hiç A alamıyordum ayar falan olmadığı için. Şuanlık anlık test ve ayarlarım böyle
Akıllı sıra yönetiminde indirme hızı 900, yükleme hızı 45 olarak yazıp deneyip sonuçlarınızı atar mısınız?
~450 mbit azmış. Rekabetçi oyunlara girmeden önce açılıp, gündelik işlerde kapatarak kullanabilirsiniz. Bu arada, bu gecikme değerleri wifi üzerinden mi?Denemiştim onu. Hem hız düşüyor hem ping artıyor. Evet bufferbloat çözülüyor hız baya düşüyor. Normalde 100 Mb/s ile Steamden oyun çekerken 40 Mb/slere düşüyor. Dediğin gibi yaptım sonuçlar böyle. Bu hızda oyun indirmek falan zulüm![]()
Recep Baltaş 800 Mbps almış ama nasıl aldı hangi ayarlarda aldı bilmiyorum. Ben alamadım onu. Gerçi belki QoS açık değildir onda. Bunu kapatsam cye düşüyor daha beter yani. ZTE'de b alıyordum ama onda ayar yapmış mıydım hatırlamıyorum belki yapmışımdır.