Keenetic Hero KN-1012'de yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Yok hocam arkadaş SFP kullandığı için 2.5Gbps görünüyor.

Yok hocam arkadaş SFP kullandığı için 2.5Gbps görünüyor.
TP-Link UE302C (2 adet) + Telenet ile girilen 2500 speed komutları
Inca IUSB-01 TP
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülü (Majdev'in OpenWrt yazılımı brick yapıyor).
Stock OpenWrt yazılımı ile beraber kullanıyorum.

Çok teknik konular hiç birşey anlamıyorum

Keenetic Hero KN-1012 arayüzünden Ethernet Kablosu > ISP Gereksinimleri > Mac adresi > Manuel > ZTE H6000PN kutusunda yazan veya modemdeki Mac adresini yazınız.

Keenetic Hero KN-1012 arayüzünden Ethernet Kablosu > ISP Gereksinimleri > Mac adresi > Manuel > ZTE H6000PN kutusunda yazan veya modemdeki Mac adresini yazınız.
Yazdım denedim ama speedtest hız normal site açılış hızları baya düştü. Normalde tıkladığımda açılan siteler 5-10 saniye geç açılmaya başladı. Geri varsayılan yaptım.

Çok teknik konular hiç birşey anlamıyorum
Kafa karışıklığı yaratabilecek konular olduğunu anlıyorum sizin açınızdan, ancak teknik mühendislik çabaları olmadan hiçbir Keenetic Hero KN-1012 kullanıcısı geriye dönük firmware .bin dosyalarına dönemez veya Nokia veya Huawei 2500 Mbit/s SFP modül stock openwrt sorunsuz kurulumunu yapamaz.

Yazdım denedim ama speedtest hız normal site açılış hızları baya düştü. Normalde tıkladığımda açılan siteler 5-10 saniye geç açılmaya başladı. Geri varsayılan yaptım.
Siz öncelikle Nokia 2500 Mbit SFP modülü duruyor mu, onu bir kontrol edin.

YouTube'daki videoda SFP modül kurulumu var ancak Maj dev OpenWrt yazılımının Huawei ve Nokia 2500 Mbit/s SFP modülleri brick ettiğinden kimse bahsetmiyor yorumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…