Şimdi çok anlamadım ama bendeki GPON modelini bilmiyorum ama kutusu Nokia'ydı onu hatırlıyorum nereye kaldırdım kutuyu bilmiyorum. Şu an Keenetic sürümü "5.1.3 kararlı" sürümü. Bir de lstc 4.3 var galiba ona geçebiliyorum. Teknik konuştuğunuz için çok anlamamamış olabilirim ama ZTE'nin MAC adresini Keenetic routera mı kopyalacağım ve bunu nasıl yapacağım. Analadığım kadarıyla ZTE'de Türk Telekom bilerek daha yüksek hız mı veriyor?

Bende bağlantıda 1 Gb/sn görünüyor. Turuncu portları hiç kullanmadım. Oradan mı bağlamam lazım ONT'den gelen kabloyu? Maviden bağladım ben.

Yok hocam arkadaş SFP kullandığı için 2.5Gbps görünüyor.

Yok hocam arkadaş SFP kullandığı için 2.5Gbps görünüyor.
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen 2500 speed komutları
Inca IUSB-01 TP
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülü (Majdev'in OpenWrt yazılımı brick yapıyor).
Stock OpenWrt yazılımı ile beraber kullanıyorum.

Son düzenleme:
Şimdi çok anlamadım ama bendeki GPON modelini bilmiyorum ama kutusu Nokia'ydı onu hatırlıyorum nereye kaldırdım kutuyu bilmiyorum. Şuan Keenetic sürümü "5.1.3 Kararlı" sürümü. Birde LSTC 4.3 var galiba ona geçebiliyorum. Teknik konuştuğunuz için çok anlamamamış olabilirim ama ZTEnin MAC adresini Keenetic routera mı kopyalacağım ve bunu nasıl yapacağım. Analadığım kadarıyla ZTE'de Türk Telekom bilerek daha yüksek hız mı veriyor?

Bende bağlantıda 1 Gb/sn görünüyor. Turuncu portları hiç kullanmadım. Oradan mı bağlamam lazım ONTden gelen kabloyu? Maviden bağladım ben.
Keenetic Hero KN-1012 arayüzünden Ethernet Kablosu > ISP Gereksinimleri > Mac adresi > Manuel > ZTE H6000PN kutusunda yazan veya modemdeki Mac adresini yazınız.

Keenetic Hero KN-1012 arayüzünden Ethernet Kablosu > ISP Gereksinimleri > Mac adresi > Manuel > ZTE H6000PN kutusunda yazan veya modemdeki Mac adresini yazınız.
Yazdım denedim ama speedtest hız normal site açılış hızları baya düştü. Normalde tıkladığımda açılan siteler 5-10 saniye geç açılmaya başladı. Geri varsayılan yaptım.

Çok teknik konular hiç birşey anlamıyorum :D
Kafa karışıklığı yaratabilecek konular olduğunu anlıyorum sizin açınızdan, ancak teknik mühendislik çabaları olmadan hiçbir Keenetic Hero KN-1012 kullanıcısı geriye dönük firmware .bin dosyalarına dönemez veya Nokia veya Huawei 2500 Mbit/s SFP modül stock openwrt sorunsuz kurulumunu yapamaz.

Yazdım denedim ama speedtest hız normal site açılış hızları baya düştü. Normalde tıkladığımda açılan siteler 5-10 saniye geç açılmaya başladı. Geri varsayılan yaptım.
Siz öncelikle Nokia 2500 Mbit SFP modülü duruyor mu, onu bir kontrol edin.

YouTube'daki videoda SFP modül kurulumu var ancak Maj dev OpenWrt yazılımının Huawei ve Nokia 2500 Mbit/s SFP modülleri brick ettiğinden kimse bahsetmiyor yorumlarda.

PPoE kullanıcı adınızı ve şifrenizi de öğrenmeniz çok faydanıza olacaktır.

Son düzenleme:
Kafa karışıklığı yaratabilecek konular olduğunu anlıyorum sizin açınızdan, ancak teknik mühendislik çabaları olmadan hiçbir Keenetic Hero KN-1012 kullanıcısı geriye dönük firmware .bin dosyalarına dönemez veya Nokia veya Huawei 2500 Mbit/s SFP modül stock openwrt sorunsuz kurulumunu yapamaz.

Siz öncelikle Nokia 2500 Mbit SFP modülü duruyor mu, onu bir kontrol edin.
Kutu nerede hiç bilmiyorum eski evde bile olabilir. Şuan benim bağlantı şekli Fiber kablo ONTye giriyor oradan Cat 6 ile modeme geliyor mavi porttan bağlı modeme. ONTden gelen internet kablosunu turuncu porttan bağlasam birşey değişir mi acaba orası boş şuan.

Kutu nerede hiç bilmiyorum eski evde bile olabilir. Şu an benim bağlantı şekli Fiber kablo ONT'ye giriyor oradan CAT 6 ile modeme geliyor mavi porttan bağlı modeme. ONT'den gelen internet kablosunu turuncu porttan bağlasam bir şey değişir mi acaba orası boş şu an.

Bahsettiğiniz ONT cihazından direk Keenetic Hero KN-1012 0 numaralı mavi portlu CAT6 kablo bağlantısı standart ev kullanıcısı bağlantısı oluyor.
Abimin evindeki bağlantıda aynı şekilde ancak abimin PPoE kullanıcı adı ve şifresini bizzat şahsen Virtualbox Sandbox ile modeminden söke söke aldım.
PPoE kullanıcı adınızı ve şifrenizi de öğrenmeniz çok faydanıza olacaktır.
Ayrıca mavi port olarak tarif ettiğiniz kısım 0 numaralı RJ45 portudur.
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen Speed 2500 komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülü (Majdev'in OpenWrt yazılımı brick yapıyor).
Stock OpenWrt yazılımı ile beraber kullanıyorum.
Siz Kenenetic Hero KN-1012'nin bütün nimetlerinden faydalanmıyorsunuz.
Bizim ONT cihazıyla işimiz yok Nokia 2500 Mbit/s SFP modülünüz kesin varsa elinizde.
ONT cihazının versiyon sürümü ve seri numarasıyla zaten SFP kurulumu yapılabiliyor.

Son düzenleme:
PPoE Kullanıcı adı ve şifremi biliyorum. O şekilde bağladım zaten

Sizi tebrik ederim birçok standart ev kullanıcısı PPoE Kullanıcı adı ve şifresini bilmiyor.

Keenetic Hero KN-1012 arayüzünden Internet>Ethernet Kablosu> ISS Kimlik Doğrulama>Tür(Protokol) PPoE>Kullanıcı Adı Şifre resmini çekip telefonunuza kaydedin.

Nokia 2500 Mbit/s SFP modülünü bulmanızı tavsiye ederim.
2500 Mbit/s SFP modülleri adeta kara borsa ve fırsatçılık mantığıyla 4250 TL'ye sarı site ilanında yerini aldı.

Son düzenleme: