O zaman kutuyu arayıp bulmam lazım ama değecek mi buna emin değilim. Hem içinde o modül var mı onuda bilmiyorum. Geldiklerinde kurdular kutuları saklayın lazım olur dediler bende kaldırdım kutuları bir yere. İçinlerinde ne var ne yok onuda bilmiyorum

O zaman kutuyu arayıp bulmam lazım ama değecek mi buna emin değilim. Hem içinde o modül var mı onu da bilmiyorum. Geldiklerinde kurdular kutuları saklayın lazım olur dediler bende kaldırdım kutuları bir yere. İçinlerinde ne var ne yok onu da bilmiyorum

SFP kurulumuna değmeseydi ben 2500 Mbit/s hızını almış olmazdım.
Nokia SFP modülünüzü bulmaya çalışın eğer yoksa Techolay Sosyal platformunda uygun fiyattan 2500Mbit/s SFP modül tedarik edebileceğimiz bir okurumuz var.

İleri düzey Keenetic Hero KN-1012 kullanıcısı olacaksınız 2500Mbit/s SFP kurulumu ile beraber.
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen speed 2500 komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Ayrıca bunlara erişmenizde kolay teknoloji mağazalarında satılıyor.

Abonelik sözleşmenizin olduğunu Internet servis sağlayıcısı ismi nedir?

Son düzenleme:
Nokia SFP modülünüzü bulmaya çalışın eğer yoksa Techolay Sosyal platformunda uygun fiyattan 2500Mbit/s SFP modül tedarik edebileceğimiz bir okurumuz var.

İleri düzey Keenetic Hero KN-1012 kullanıcısı olacaksınız 2500Mbit/s SFP kurulumu ile beraber.
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen speed 2500 komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)

Abonelik sözleşmenizin olduğunu Internet servis sağlayıcısı ismi nedir?
Türk Telekom kullanıyorum internet benim üstüme değil ama. Evdekiler memnun internettend eben memnun değildim o yüzdne bu işlere girdim zaten

Türk Telekom kullanıyorum internet benim üstüme değil ama. Evdekiler memnun internettend eben memnun değildim o yüzdne bu işlere girdim zaten

Türk Telekom VLAN ID en sık kullanılan 35'dir.
Turkcell Superonline kullanıcısı olarak VLAN ID değerim 100.
Bu paylaştığım PPoE kullanıcı adı ve şifresi ise geçerliliği olmayan temsili örnektir.
111111111111@fiber
1111111
PPoE şifreleri Superonline da genel olarak 7 rakamdan oluşuyor.
Abonelik sözleşmesinde yazan ve sonu @fiber ile biten 12 rakamdan oluşan kısım ise PPoE kullanıcı adı ve şifre kısmında bize fayda sağlıyor.

PPoE kullanıcı adı ve şifremiz ile beraber bu VLAN ID değerleri internete erişebilmemizde büyük katkı sağlıyor.

Siz farkındasınız ama ev halkı farkında değil Keenetic Hero KN-1012 hem bufferbloat katili hem de 2500 Mbit/s hızı USB 3.0 portundan biz ev kullanıcılarına sunan hizmet eden bir AX3000 router.

Yazdım denedim ama Speedtest hız normal site açılış hızları bayağı düştü. Normalde tıkladığımda açılan siteler 5-10 saniye geç açılmaya başladı. Geri varsayılan yaptım.

TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen Speed 2500 komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
MAC adresi klonlaması konusu ise SFP kurulumundan sonra gerçek verimi veriyor.
Cloudflare DNS kurulum ayarını yaptığım görseli buraya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• 5.webp
    5.webp
    601,2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Türk Telekom VLAN ID en sık kullanılan 35'dir.
Turkcell Superonline kullanıcısı olarak VLAN ID değerim 100.
Bu paylaştığım PPoE kullanıcı adı ve şifresi ise geçerliliği olmayan temsili örnektir.
111111111111@fiber
1111111
PPoE şifreleri Superonline da genel olarak 7 rakamdan oluşuyor.
Abonelik sözleşmesinde yazan ve sonu @fiber ile biten 12 rakamdan oluşan kısım ise PPoE kullanıcı adı ve şifre kısmında bize fayda sağlıyor.

PPoE kullanıcı adı ve şifremiz ile beraber bu VLAN ID değerleri internete erişebilmemizde büyük katkı sağlıyor.

Siz farkındasınız ama ev halkı farkında değil Keenetic Hero KN-1012 hem bufferbloat katili hem de 2500 Mbit/s hızı USB 3.0 portundan biz ev kullanıcılarına sunan hizmet eden bir AX3000 router.

Inca IUSB-01 TP (2 adet)
MAC adresi klonlaması konusu ise SFP kurulumundan sonra gerçek verimi veriyor.
Cloudflare DNS kurulum ayarını yaptığım görseli buraya bırakıyorum.
Şuan harcama yapamam ama Pazartesi eski eve gidicem. Kutusuna bakayım içinde var mı o parça. Varsa onla deneyelim

Konu farklı bir yere gitmiş. Fazla uzatmadan sormak istediğim bir şey var, bu SFP modül gecikmeyi iyileştiriyor mu? Öncesi ve sonrası hakkında test sonucu var mı?

Keenetic Hero KN-1012 +Huawei MA5671A GPON
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
Bütün bunlarla beraber elbette gecikme lag konusunda faydasını gördüm.
ONT cihazına tekrar dönme tercihi bu öncesi sonrası kıyaslaması konusunda mantıksız olacaktır.
Steam 100 Gigabyte ve üzerindenki oyun dosyalarını download süresinde elbette uçurum olacaktır Huawei MA5671A GPON ve TP-Link UE302C (2 adet) olmadığı aylara göre.
eFootball Mobile oyununda 4K YouTube videolarında, 4K Blu-ray filmleri download ederken sıfır darboğaz ile verim vereceği kesindir.
Test sonucu yerine direk masaüstü bilgisayarım ile abimin evinde ONT cihazıyla yapılan Steam download ile evimdeki Keetic Hero KN-1012 ile yapılan Steam download sürelerini hızlarını karşılaştırabilirim.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 0
  • 2.webp
    2.webp
    251,9 KB · Görüntüleme: 0