Hocam eski mesajımı okursanız zaten bu yüzden 2.5G Media Converter'ı almanızı tavsiye ettim. Kullanmasanız bile sadece o UART girişi için almalıydınız. Ben onun için aldım. SSH ile firmware yazma sırası sıkıntı çıkabiliyor diye. Hatta kendim yaşadığım için almıştım güvence olsun diye. Zaten benim şansıma 2500 Mbps açığı converter elime geçtiği gün kapatılmıştı.
Ama 6 Şubat öncesi alınan her şey 6 Şubat'tan sonra gelse bile eski yasaya tabii olacak bildiğim kadarıyla. Yani vaktiniz var halen.
Şu mesaja bakabilirsiniz eğer arayüze erişmekte halen sorun yaşıyorsanız.
Buna bir çözüm buldum galiba. Sonra deneyeceğim. OpenWrt SFP üzerinde yeni bir lan interface yaratıp bunu Keenetic'te (veya herhangi bir router'da) lan forward kabul listesine koyunca hiç PC IP değiştirmeden arayüze erişmek mümkünmüş.
Merhaba arkadaşlar, ben yaptım gayet düzgün çalışıyor. İlk adımda ağ -> arayüzler sekmesinden yeni arabirim ekleyip protokolü statik IP seçin. Görseldeki değerleri girdikten sonra gelişmiş ayarlar kısmına gelip, "varsayılan ağ geçidini kullan" tikini kaldırın ve aynı sayfada "ağ geçidi metriği kullan" satırına 100...
Onun dışında firmware kurtarma vs konusunda Majdev'den yardım isteyebilirsiniz.