Tıpa tıp aynı soruları ben yaşadım. Bu konumu tamamıyla okuyup daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Huawei MA5671A SFP'nin OpenWRT arayüzüne nasıl erişilir?
Çözüme gelmek gerekirse... Çözüm yok. Ben bazı Hero veya MA5671A modellerinde böyle bir kronik sorun olduğuna inanıyorum. Bazı donanım versiyonları muhtemelen sıkıntılı. Sorun muhtemelen Hero kaynaklı. Çünkü bu herkeste olmayan bir sorun, yani sorun donanım kaynaklı olmalı. Bazı batch Hero veya SFP'ler sıkıntılı.
Tek "çözüm" TP-Link MC220L veya 2.5G media converter alıp, SFP'yi önce onla kurup, kurulum bittiken sonra Hero'ya geri takmak. Kurduktan sonra zaten bir daha SFP arayüzüne girmeye gerek kalmıyor.
https://tr.aliexpress.com/item/1005007198047818.html (Converter EU)
Benim tavsiyem 2.5G Media Converter almanız. Çünkü üstünde UART girişi var ve kurulum sırası çıkabilecek olası problemleri çözmek çok daha kolay bunla. Yanına UART>USB çevirici de almanı gerekecek eğer bu özelliği kullanmak isterseniz.
USB'den TTL'ye Dönüştürücü ürününü Bilgisayar Aksesuarları kategorisinden uygun fiyat, aynı gün kargo ve hızlı teslimat avantajıyla SAMM Market’ten hemen sipariş verebilirsiniz.