Çözüldü Keenetic Hero OpenWrt SFP Arayüzüne Bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Keenetic Hero'ya Huawei MA5671A GPON SFP + ONT taktım. Cihaz bağlı gözüküyor, IP adresini de manuel atadığım halde arayüzüne bağlanamıyorum.

Ürün sorunsuz çalışıyor zira ASUS BE88U ile sorunsuz bağlandım 802.1Q kapadıktan sonra. @Majdev müsait olduğunda bakar mısın?

Çözüm
RX-los

büyük küçük karakter dikkat edersek olumsuz olmaz. Telefondan yanıt yazdığımda otomatik düzeltmeler yapmış ve geriye döük düzeltemedim gönderiyi.

Kod:
interface 4 sfp rx-los ignore

system configuration save

Tüm anlatmak istediğim bu şekilde iken SFP ' ye ulaşabilirsiniz. (Benim cihazım KN-1011 Türkiye'de olmayan bir versiyon. Ev ağım 192.168.1.x ' ten farklı. Vlan SFP'de girili. SFP erişimim 192.168.100.1 olarak ayarlı. SFP'im başka bir chipset. )

Hiçbir şey. Zaten 4 ve SFP portu paylaşımlı. SFP'yi kullanınca o port devre dışı kalıyor.

Bende onu diyecektim 4 ve SFP portu kombo yani biri takılı ise diğeri devre dışı 4. Porta takılı bir şey olmamalı.
SFP'ye ping attığında cevap veriyor mu?

Cihazın tek SFP girişi var. Bir de en solda ayrıca WAN girişi var.

Keenetic arayüzünü tam tanımıyorum fakat SFP'nin arayüzüne erişilebilmesi için vlan tag kapalı ve SFP'nin takılı olduğu port WAN değil LAN olarak seçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…