Merhaba modemlerden fazla anlamadığım için ikisinin arasında kaldım. Superonline kullanıyorum ve izlediğim rehberlerde hep AX1800 kullanıyorlar. Amazonda fiyatlara baktığımda AX3000'in daha ucuz olduğunu gördüm ve karşılaştırdığımda AX3000 kağıt üzerinde daha iyi gözüküyor. Sizce hangisini almalıyım?
AX1800 eski model, bu sene AX3000 olarak yenisi çıktı. Artık AX1800 olan alınmaz, yenisini alın eğer alacaksanız.
Nasıl bir cihaz olduğuna gelecek olursak inanılmaz iyi, Buffer değerlerini şöyle paylaşayım, gayet açıklayıcı olur bence.
(Bu arada siz AX1800 olanı atmışsınız ama DSL olanı atmışsınız, AX3000 sadece Fiber destekliyor, onu dikkate alın.)
AX1800 eski model, bu sene AX3000 olarak yenisi çıktı. Artık AX1800 olan alınmaz, yenisini alın eğer alacaksanız.
Nasıl bir cihaz olduğuna gelecek olursak inanılmaz iyi, Buffer değerlerini şöyle paylaşayım, gayet açıklayıcı olur bence.
(Bu arada siz AX1800 olanı atmışsınız ama DSL olanı atmışsınız, AX3000 sadece Fiber destekliyor, onu dikkate alın.)
Hocam ben gıbırnet 100mbps kullanıyorum. Geleceğe dönük uzun süreli kullanmak için kneetic hero ax3000 almak istiyorum da vdsl desteklemiyor mu kullanamam mı?
Hocam ben gıbırnet 100mbps kullanıyorum. Geleceğe dönük uzun süreli kullanmak için kneetic hero ax3000 almak istiyorum da vdsl desteklemiyor mu kullanamam mı?
Peki bir modem önerisi bana da yapabilir misin? Şu an 100mbps destekli bir uzun ömürlü, kaliteli ve 1000mbps destekleyebilecek bir modem arıyorumda (ileride çünkü hızlar artar bilir) bu tarz kaliteli bir modem var mıdır?