Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ben aldım, 1 yıla yakın süredir kullanıyorum, gayet memnunum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, içinde VPN sunucum kurulu, uzaktan bağlanıp kendi ev IP adresim üzerinden internete de erişiyorum, evdeki tüm cihazlar sorunsuz WiFi ağına bağlı.
Tam 61 gündür kapatmamışım mesela, en ufak sorun olmadan devam ediyorum, düşük pinge önem veren bir oyuncuyum.
Tam 61 gündür kapatmamışım mesela, en ufak sorun olmadan devam ediyorum, düşük pinge önem veren bir oyuncuyum.
Dosya Ekleri
ih4terain
Başarılı
Ben aldım, 1 yıla yakın süredir kullanıyorum, gayet memnunum, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, içinde VPN sunucum kurulu, uzaktan bağlanıp kendi ev IP adresim üzerinden internete de erişiyorum, evdeki tüm cihazlar sorunsuz Wi-Fi ağına bağlı.
Kac cihaz bagli kullaniyorsunuz evdeyden, en buyuk alma sebebim bufferbloat.
- Makaleler
- 1
Kac cihaz bagli kullaniyorsunuz evdeyden, en buyuk alma sebebim bufferbloat.
1 kablolu PC, 5 kablosuz cihaz bağlı oluyor. Buffer değerlerini atayım.
Dosya Ekleri
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Keenetic Hero kullanıyorum. Hopper ile tek farkı RJ45 port sayısı ve üstündeki butonlar. Onun dışında donanım olarak aynılar.
GigaFiber ile router'ın olduğu oda'da WiFi üzerinden 800-900 Mbps alabiliyorum. İki duvar arada olunca 600-700 Mbps alıyorum. Biraz daha uzaklaşınca 450 Mbps civarı alıyorum.
Bufferbloat konusunda mükemmel değil ama kötü de değil. Ortalama +5ms active sonuçlar çıkıyor. Bazen 0ms olduğu da oluyor ama bu download için sadece. Upload için hep en az +5ms görüyorum. Bazen 10ms olabiliyor. Bu çoğu kullanıcı için iyi sonuçlar bence.
Örnek:
KeeneticOS bence harika. Üstüne tanımıyorum.
Eğer uygun fiyata hazır ve kolay bir ürün almak istiyorsanız üzmez.
GigaFiber ile router'ın olduğu oda'da WiFi üzerinden 800-900 Mbps alabiliyorum. İki duvar arada olunca 600-700 Mbps alıyorum. Biraz daha uzaklaşınca 450 Mbps civarı alıyorum.
Bufferbloat konusunda mükemmel değil ama kötü de değil. Ortalama +5ms active sonuçlar çıkıyor. Bazen 0ms olduğu da oluyor ama bu download için sadece. Upload için hep en az +5ms görüyorum. Bazen 10ms olabiliyor. Bu çoğu kullanıcı için iyi sonuçlar bence.
Örnek:
KeeneticOS bence harika. Üstüne tanımıyorum.
Eğer uygun fiyata hazır ve kolay bir ürün almak istiyorsanız üzmez.
ih4terain
Başarılı
Hepinize teşekkürler siparisi verdim, yarin elimde olacak.
Guncelleme: Cihazi 2 gundur kullanıyorum ve aşırı memnunum. Evimin en uzak kosesinde bile(2 kolon, merdiven ve apartman boslugu var arada) 200 megabit kablosuz hiz alabiliyorum. Bu kadar beklemiyordum cidden.
Cekim gucu haricinde Keenetic OS'ta mukemmel bir olaymis.
Buffer degerlerim tum cihazlarin bagli oldugu senaryoda gozle gorulur azaldi, oyun ici ping oynamalarim hiç yok artik.
Guncelleme: Cihazi 2 gundur kullanıyorum ve aşırı memnunum. Evimin en uzak kosesinde bile(2 kolon, merdiven ve apartman boslugu var arada) 200 megabit kablosuz hiz alabiliyorum. Bu kadar beklemiyordum cidden.
Cekim gucu haricinde Keenetic OS'ta mukemmel bir olaymis.
Buffer degerlerim tum cihazlarin bagli oldugu senaryoda gozle gorulur azaldi, oyun ici ping oynamalarim hiç yok artik.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-