İnternet güvenliği dediği şey muhtemelen güvenilir DNS protokollerinden birini kullanmadığın için kırmızı yanıyor. TurkNet kullanmıyorsan DNS zaten kullanamıyorsun. Kullansan bile güvenli internet kullanmak zorunda değilsin. Benzer kırmızılıklar iki Keenetic modemimde de var benim.
2.4 ve 5GHz bantları tek SSID altında kullanıyor modem. İstersen ayırabilirsin. Otomatik geçiş yapıyor mevcut kurulumunda. Böylesi daha sağlıklı.
Aşağıda da misafir ağı seçeneğini seçerek eve gelen misafirlerini o ağa bağlayabilirsin. Bunun güzel yanı o ağın hızını sınırlayabiliyor olman. Mesela internetin 100 Mbps, sen misafire sadece 10 Mbps hız sunabilirsin. Hatta modeme yakın olan sen isen misafir ağında 5GHz bağlantıyı kapatıp sadece 2.4GHz ile kullandırabilir ve 5GHz üstündeki yükü azaltarak kendin 5GHz ile çok daha iyi bir bağlantı yakalayabilirsin. Keenetic modemlerde özelleştirme sınırsız. İki internet hattım var. TurkNet VDSL ve Sol 1000 Mbps. İkisinde de Keenetic modem kullanıyorum sırf bu yüzden. Çok güzel bir modem almışsınız.