the_darkenesss

Başarılı
Şu anda 35 Mbps TT hattım var. Keenetic Hopper DSL AX1800 modem var. Zapret kurdum, çok iyi çalışıyor; ancak şöyle bir sorum var: 1000 Mbps fibere geçeceğim inşallah, donanım ağ hızlandırıcısını kapatmadan Zapret kurabiliyor muyuz? Şu anki modemimde IntellIQOS açık olduğu için donanım ağ hızlandırıcısı zaten kapalı.

Şu an kullandığınız Keenetic modem, 1000 Mbps fiber bağlantı için donanım olarak yetersiz kalır. Bütçe ayırıp daha güçlü bir router almanızı tavsiye ederim. Alternatif olarak, evde boşta duran bir laptop, mini PC ya da Raspberry Pi 4/5 varsa üzerine OpenWrt kurarak ana router olarak kullanabilirsiniz. İnternet dağıtımını ise ISS’nin verdiği router’ı access point moduna alarak sağlayabilirsiniz.

Şu an kullandığınız Keenetic modem, 1000 Mbps fiber bağlantı için donanım olarak yetersiz kalır. Bütçe ayırıp daha güçlü bir router almanızı tavsiye ederim. Alternatif olarak, evde boşta duran bir laptop, mini PC ya da Raspberry Pi 4/5 varsa üzerine OpenWrt kurarak ana router olarak kullanabilirsiniz. İnternet dağıtımını ise ISS'nin verdiği Router'ı Access Point moduna alarak sağlayabilirsiniz.

Yeni aldım modemi öyle bir şey mümkün değil ayrıca herkes yeterli diyor arkadaştada var 950 Mbps alıyor siz niye yeterli değil diyorsunuz?

Son düzenleme: