Çözüldü Keenetic Hopper DSL modeme fiber nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karakurt5877

Başarılı
Bugün fiber internet kurulumu yaptılar ve modem verdiler ama ben onların verdiği modemi kullanmak istemiyorum. Bende Keenetic hooper DSL modem var. Buna fiberi nasıl takacağım WAN girişini bulamadım.

Verdikleri modem;

Bendeki modem;

O yeşil kabloyu, modemin arkasındaki mavi porta takacaksınız.

Çözüm
O yeşil kabloyu, modemin arkasındaki mavi porta takacaksınız.

Mavi port WAN portu oluyor.

Üstünde 0 yazan mavi portu diyorsunuz değil mi? Direkt takınca çalışır mı yoksa arayüzde herhangi bir şey yapmam lazım mı?
İkinci olarak ise eve gelen ekip babama bu fiber sadece Türk Telekom modem de çalışır. Sizin modem de çalışmaz demiş. Ne kadar doğrudur?

Türk Telekom kullanıcı adını ve şifreni girmen gerekli Keenetic modemine. Kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsan Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Türk Telekom kullanıcı adını ve şifreni girmen gerekli Keenetic modemine. Kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsan Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Bir de şu modemin üstündeki şey ne acaba internetten kendime alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…