0xemirhan

Üyecik
Merhabalar,

Türksat Kablonet kullanmaktayım (100 Mbit download / 10 Mbit upload) ve Netmaster Infinity 401 modeme sahibim. Nisanın son haftası KN-3811 model bir router satın aldım. Netmaster Infinity 401 modemi bridge moda aldım ve Keenetic arayüzü üzerinden IPv4 adres alabiliyorum. Buraya kadar sıkıntısız bir kurulum gerçekleştirdim, internete erişimim var.

IntelliQoS ayarını yaptım, application önceliklendirme ayarı aktif ve akıllı sıra yönetiminde internet hızını 80 Mbit / 8 Mbit olarak sınırlandırdım.

Fakat bir indirme yapmak istediğimde veya bazen oyun oynarken internet bağlantısı tamamen kopuyor. Kablosuz bağlantı etraftaki cihazlarda gözükmüyor, kablolu bağlantıda ise bilgisayar sanki kablo bağlı değilmiş gibi tepki veriyor ve tamamen internete erişimim gidiyor. Modem arayüzünden FN tuşuna reset fonksiyonu atamama rağmen, cihaz donduktan sonra FN tuşunun işlevi çalışmıyor. Yazılım ile daha önceden ilgilendiyseniz tam bir kısır döngü ile main thread bloklanma problemi gibi bir problem meydana geliyor. Belki donanımsal olarak bir problem vardır, belki yazılımsal olarak tam emin değilim. KN-3811'in fişini çekip tekrar takmadan asla geri çalışmıyor. Cihaz tamamen donuyor.

Ürünü ilk aldığım hafta bu problem çok yaşanmıyordu fakat henüz 3 hafta olmasına rağmen ve çok aktif olarak internet kullanmama rağmen problem daha sık yaşanmaya başladı. Şu an hiçbir indirme yapamıyorum hatta bufferbloat testlerinde bile ürün donmaya başladı.

5.0.11 yazılımını kullanmaktayım. Ne yapmam gerekiyor?

Ben aynı modelde aynı sorunu 2-3 kez duydum fakat çözüm yolunu maalesef bilmiyorum. Vakalar birbirinden bağımsız denk gelmiş de olabilir.

Mesajınız için teşekkür ederim, yakın tarihde mi duydunuz acaba problemi belki yazılımsal olarak mı problem var, sürüm düşürsem düzelir mi diye düşünüyorum.

Merhaba bende aynı modemi aldım. Bendekı sorun suydu. Ben modemı kurdum 2 3 gunde bir modem kendını sıfırlıyordu her şeyı sıfırdan kuruyordum. Arastırdım baktım yenı Update ıle sorun cozulur demıslerdı guncelleme geldı kurdum. Ama sorun duzelmedi. Keenetic ıle konustum servıse gonderdım. Servıstekıler bana USB ıle yazılıma mudahele ettıgımı soyleyerek garantı dısı bıraktılar urunu. Epey ugrastım kanıtlamak ıcın ınanmadılar. Hepiburada satıcısından almıstım ben konustum yenı ürün gonderdıler.

Merhaba bende aynı modemi aldım. Bendekı sorun suydu. Ben modemı kurdum 2 3 gunde bir modem kendını sıfırlıyordu her şeyı sıfırdan kuruyordum. Arastırdım baktım yenı Update ıle sorun cozulur demıslerdı guncelleme geldı kurdum. Ama sorun duzelmedi. Keenetic ıle konustum servıse gonderdım. Servıstekıler bana USB ıle yazılıma mudahele ettıgımı soyleyerek garantı dısı bıraktılar urunu. Epey ugrastım kanıtlamak ıcın ınanmadılar. Hepiburada satıcısından almıstım ben konustum yenı ürün gonderdıler.

Buyuk ıhtımal benım sorunum gıbı modemin beyni mi desem bılemedım o arızalı. Yazılım yukseltmek dusurmek hiçbir ıse yaramıyor.

Buyuk ıhtımal benım sorunum gıbı modemin beyni mi desem bılemedım o arızalı. Yazılım yukseltmek dusurmek hiçbir ıse yaramıyor.

İade degısım yapabılıyorsan yap bence. Keenetic servısı yardımcı olmuyor cunku.

İade degısım yapabılıyorsan yap bence. Keenetic servısı yardımcı olmuyor cunku.
Pek fazla evde vakit geçiremiyorum bu sebeple problemle yeni yeni karşılaşmaya başladım iade süreci geçti maalesef, keenetic desteğine talep açtım bekliyorum.

Pek fazla evde vakit geçiremiyorum bu sebeple problemle yeni yeni karşılaşmaya başladım iade süreci geçti maalesef, Keenetic desteğine talep açtım bekliyorum.

3 kere servise gönderdim, 2 kere üründe sorun yok dediler, sonuncuda uğraşmamak için garanti dışı bıraktılar.

3 kere servise gönderdim, 2 kere üründe sorun yok dediler, sonuncuda uğraşmamak için garanti dışı bıraktılar.
Belki senınkınde yardımcı olurlar.