serhatmorgan

Uzman
Eskiden VDSL hattımda Keenetic'in 100 Mbps'e kadar destekleyen bir modemini kullanıyordum. Çok ama çok memnundum hangi modeli olduğunu hatırlamıyorum. Ping değerlerim olsun ani ping fırlamalarının olmaması olsun evin içinde her yerden internetin çekmesi olsun bunlar çok çok iyiydi. Ancak 1000 Mbps internete geçtikten sonra mecbur TTNET'in verdiği dandik modemlerden birini kullanıyorum. Oyunlarda çok sorun olmasa da arada bir LoL gibi oyunlarda 2 Ms'ten 200'lere fırlayıp geri inebiliyor. Keenetic modem kullanırken bu hiç olmuyordu. Ve bu modemde çekim sorunu var evin uzak bir köşesinden çekmiyor.

Kısacası şu anki ONT cihazıma bağlamak için bu router nasıldır arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ürünü aldınız mı? Aldıysanız nasıldır, memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum, bu modemle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim, ayrıca OpenWRT kurdunuz mu?

Keenetic Hooper DSL 3611 'den çok memnunum 50 Mbps internetim şaha kalktı QoS ayarı sayesinde Ping 42'den 34 ,36 araaı geziyor . Sizin model'de iyidir efsane modemmiş 12 sene çile çekmişim. Kopma donma hız düşmesi hiç olmuyor.

Hocam ürünü aldınız mı? Aldıysanız nasıldır, memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum, bu modemle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim, ayrıca OpenWRT kurdunuz mu?
Aldım hocam. Şu an kullanıyorum ve çok çok memnunum. OpenWRT kurmaya gerek kalmadı çünkü modemin arayüzünden discorda özel VPN kurdum ve ihtiyacımı gördü. Reklam engelleyici DNS'i de aktif hale getirdim ondan sonra pek bir şeye ihtiyaç kalmadı zaten. Ama OpenWRT kursaydım da sorun olacağını düşünmüyorum gayet iyi çalışırdı.