Benzer konular
- Çözüldü
Yeni aldığım Keenetic marka AC 1200 model modemimi kuramıyorum. Recep Baltaş'ın kurulum videosundaki tüm adımları takip etmiş olmama rağmen bir türlü olmadı. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Çok mutsuzum.![]()
Hemen bakıyorum sistemlerime.Hattınız nedir hocam? Hangi ISS bu tarz bilgileri paylaşmanız lazım? Biz buradan göremiyoruz o bilgileri.
Modem kurulumunu Recep Bey'in videosundaki adımlara uyarak yaptım. Bir kez modem resetledim, tekrar yaptım, sonuç değişmedi.Recep bet ilginiz için teşekkür ederim ilk olarak. hattım dsl. Videonuzdaki adımları birer birer izledim lakin son adım olan modemin internete bağlanmaya çalışması kısmında modem bir türlü bağlanmıyor. Ağ/bağlantı teknolojileri hakkında çok cahilim bu nedenle çözümü kendim bulamadım. Gerekli görselleri alıp postuma ekleyeceğim.
hemen bakıyorum sistemlerime
Şuanda keenetic modemime bağlıyım ve ethernet kablosu da dakılı. Ama my.keenetic.net adresine giremiyorum. türktelekom kullanıyorum. 192.168.1.1 adresi üzerinden arayüze de ulaşamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz bu noktada?