RevolutionTR

Çalışkan

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Keenetic Zapret Manager
Tüm bilgileri GitHub reposuna ekledim. Baktım sora sora çözemiyorum kimse pek oralı olmuyor. Eh muazzam detaylı bir script yaptım ve kendime saklamadım. Sizden tek ricam kayıtlı DPI seçeneklerinde çalışmama durumu olursa blockcheck. Sh dosyası ile DPI sonuçlarını hangi ISS ve altyapınız ile yazın lütfen. Yani sonuç altına mesela Superonline Fiber veya VDSL vsvs şeklinde ki ona göre düzenleme yapayım. Dosyayı bir kere atınca artık sadece menüden her şeye hakimsiniz. Otomatik güncellemeler dahil.

Lütfen önce readme dosyasını okuyun! Çünkü script tamamen OPKG ve Entware kurulu ise çalışır. Bunların kurulumları birçok kaynakta mevcut zaten.

Keenetic Zapret Manager

Umarım faydamız olmuştur.

Teşekkürler

Yeni sürüm yayında 👍

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, kurulumu sonunda tamamladım. Blockcheck testi bana ilk başta nfqws --domcase stratejisini önermişti; tarayıcı tarafında bu ayar yeterli oldu ama Discord gibi uygulamalar bir türlü açılmıyordu.

Ben de sorunu çözmek için stratejiyi şu şekilde güncelledim: Nfqws_opt_desync="--DPI-desync = fake, split2 --DPI-desync-ttl = 5"

Düzenleme yaparken de hiç risk almadım; cihazın depolama alanındaki eski Config dosyasını sildim, bilgisayarımda hazırladığım bu yeni güncel dosyayı içine atıp sistemi resetledim ve sonuç mükemmel, her şey tıkır tıkır çalışıyor!

Yine de içimin rahat etmesi için iki sorum var:

1. Bu şekilde dosya sil-yükle yaparak ayar değiştirmek uzun vadede bir problem yaratır mı?
  2. Zapret klasörü içinde orijinal ayarlara dönmek istersek diye bir 'default Config' (varsayılan yedek) dosyası oluyor mu yoksa ben dosyayı silerek bir halt mı yedim :D? Şimdiden cevaplar için teşekkürler!"

Selam arkadaşlar, kurulumu sonunda tamamladım. Blockcheck testi bana ilk başta nfqws --domcase stratejisini önermişti; tarayıcı tarafında bu ayar yeterli oldu ama Discord gibi uygulamalar bir türlü açılmıyordu.

Ben de sorunu çözmek için stratejiyi şu şekilde güncelledim: Nfqws_opt_desync="--DPI-desync = fake, split2 --DPI-desync-ttl = 5"

Düzenleme yaparken de hiç risk almadım; cihazın depolama alanındaki eski Config dosyasını sildim, bilgisayarımda hazırladığım bu yeni güncel dosyayı içine atıp sistemi resetledim ve sonuç mükemmel, her şey tıkır tıkır çalışıyor!

Yine de içimin rahat etmesi için iki sorum var:

1. Bu şekilde dosya sil-yükle yaparak ayar değiştirmek uzun vadede bir problem yaratır mı?
  2. Zapret klasörü içinde orijinal ayarlara dönmek istersek diye bir 'default Config' (varsayılan yedek) dosyası oluyor mu yoksa ben dosyayı silerek bir halt mı yedim :D? Şimdiden cevaplar için teşekkürler!"
Merhaba,

İşlem yapmadan önce Menü 8'den Zapret'i yedekleyin ki sonra sorun olursa geri dönersiniz. Keenetic Zapret Manager'da işlemler otomatik gerçekleştiği için dosyalara direkt müdahale etmek çok doğru değil. NFQWS yapısı hassas bir algoritma barındırıyor ve eğer tüm ağa duygulanmışsa Zapret farklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Tavsiyem Zapret hangi cihazlarda gerekliyse o cihazlara statik ip verip IPSET listesine ekleyin. Veya tam tersi Zapret kullanmaması gereken cihazlar varsa onları Muafiyet listesine ekleyin.

Ayrıca servis sağlayıcı firmanız hangisi, ve bağlantı tipiniz nedir ?

Merhaba,

İşlem yapmadan önce menü 8'den Zapret'i yedekleyin ki sonra sorun olursa geri dönersiniz. Keenetic zapret Manager'da işlemler otomatik gerçekleştiği için dosyalara direkt müdahale etmek çok doğru değil. Nfqws yapısı hassas bir algoritma barındırıyor ve eğer tüm ağa duygulanmışsa zapret farklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Tavsiyem zapret hangi cihazlarda gerekliyse o cihazlara statik IP verip ıpset listesine ekleyin. Veya tam tersi zapret kullanmaması gereken cihazlar varsa onları muafiyet listesine ekleyin.

Ayrıca servis sağlayıcı firmanız hangisi, ve bağlantı tipiniz nedir?

Modem Keenetic kn 2112 extra dls internet hizmetim Türk Telekom fiber kullanıyorum hocam başta konuda önerdiği şekilde yaptım ama yetmedi biraz yapay zeka falan onu şöyle değiştir düzgün çalışır dedi diye dosyadan modemden indirdim düzelttim eskiyi silip modemi yeniden başlattım sorun yok ama diyorsanız tekrar kurulum yapın yapabilirim.

Modem Keenetic kn 2112 extra dls internet hizmetim Türk Telekom fiber kullanıyorum hocam başta konuda önerdiği şekilde yaptım ama yetmedi biraz yapay zeka falan onu şöyle değiştir düzgün çalışır dedi diye dosyadan modemden indirdim düzelttim eskiyi silip modemi yeniden başlattım sorun yok ama diyorsanız tekrar kurulum yapın yapabilirim.
Hiç kimseden böyle bir sorun gelmedi. Menü 14 ve Menü 16 daki sağlık ekranlarını paylaşır mısınız ? Ve KZM script versiyonu kaç?