• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Keenetic modemi hangi siteden almak daha mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karakurt5877
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
  • Etiketler Etiketler
    keenetic
Hepsiburada ovy satıcısından 3 kere Keenetic cihaz aldım, satıcı ile ilgili bir sorun yaşamadım. N11'de de aynı satıcı görünüyor.

O zaman N11 ve Hepsiburada'da satıcı aynı ama N11'de daha ucuz oradan alıyorum o zaman.

Hepsiburada OVY satıcısından 3 kere Keenetic cihaz aldım, satıcı ile ilgili bir sorun yaşamadım. N11'de de aynı satıcı görünüyor.
Hocam peki bu satıcıda daha ucuz. Bu tür cihazlarda satıcı önemli mi ?

Son düzenleme:
Piyasada sahtesi olan bir ürün olduğunu sanmıyorum. Paketleme kalitesinin de çok önemli olduğunu sanmıyorum. İade ürünleri gönderenlerden olabilir. O satıcı kaç tane satmış, değerlendirmesi nasıl bilmiyorum. Onun dışında aklıma olumsuz bir şey gelmiyor.

Anladım teşekkürler. Peki Hepsiburada'da satıcı resmi olan ovy ama İncehesap'ta satıcı direkt olarak kendisi mi nasıl oluyor acaba?

Hepsinden alışveriş yaptım. Net olarak Hepsiburada'yı öneririm. Amazon'dan da alabilirsin.

Hocam peki sizce resmi satıcıdan mı almalıyım yolda başka satıcı da olur mu? İkisi de Hepsiburada'da satıyor ama arada satıcıdan dolayı 200 TL fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…