Keenetic modemi hangi siteden almak daha mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karakurt5877
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
  • Etiketler Etiketler
    keenetic
Hocam peki sizce resmi satıcıdan mı almalıyım yolda başka satıcı da olur mu? İkisi de Hepsiburada'da satıyor ama arada satıcıdan dolayı 200 TL fark var.
200 TL cüzi bir miktar. Resmi satıcıdan almak daha mantıklı.

Modem teşhir edeni ilk defa duyuyorum. O etiket öyle mi geldi? Teslim almasaydınız keşke. Satıcı ile iletişime geçebilirsiniz ama servis raporu isterse şaşırmayın.

Şahsi fikrimi soracak olursanız ben devlet babanın verdiği 2 yıl garantiden sonrasının hava cıva olduğuna inanıyorum. Daha devletin verdiği garantide bile hizmet almak için kırk takla atmak gerekiyor. O kontrolü nereden yaptınız bilmiyorum ama ben öyle sağa sola üye olma, kod girme, kayıt etme gibi şeyler yapmadım. Adamlara işim düştüğünde de bir güzel uğraştım. Rahat bir 20 e-posta atmışımdır. Ki onda bile sorunu tam çözemediler.

Hangi satıcıdan aldınız? Satıcı ile iletişime geçin.

Satıcı böyle cevap verdi;

Direkt Keenetic'in kendi sitesinden sorgulattım.

Adam söylemesi gerekeni söylüyor. Yasal olarak neyse o. Garanti belgesine yazdığı 3 yılın resmiyette geçerli olduğundan bile şüpheliyim. Yasal şart 2 ise yazım yanlışı olmuş deyip yırtabilirler.
Türkiye'de yaşıyorsunuz. Gerçekte öyle olmasa dahi bir teknik servis çalışanının harcadığı her türlü kaynak maaşından kesiliyor.

O zaman iade ile uğraşmayayım mi? Kalsın mı ürün. O 3 yıl garanti kutunun üstünde yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…