tolgaxl 1

Uzman
Hocam kurulumu tamamladım, forumdaki attığınız linkle tamamen aynı. Şu an Pastebin, Discord gibi yasaklı olan sitelere girebiliyorum fakat sanki internetimde biraz yavaşlama oldu gibi. Bir şeyi atladım mı acaba? Sizce neden yavaşlar? Normalde işlemi yapmadan önce 750-800 alıyordum, Speedtest şu an 300-500 zor görüyor. Onunla alakalı mıdır? Bir sorum daha olacak; şimdi Zapret'i vs. tüm kurulumları tamamladık sanırım, modemde her zaman USB takılı olması gerekiyor, doğru muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kurulumu tamamladım, forumdaki attığınız linkle tamamen aynı. Şu an Pastebin, Discord gibi yasaklı olan sitelere girebiliyorum fakat sanki internetimde biraz yavaşlama oldu gibi. Bir şeyi atladım mı acaba? Sizce neden yavaşlar? Normalde işlemi yapmadan önce 750-800 alıyordum, Speedtest şu an 300-500 zor görüyor. Onunla alakalı mıdır? Bir sorum daha olacak; şimdi Zapret'i vs. tüm kurulumları tamamladık sanırım, modemde her zaman USB takılı olması gerekiyor, doğru muyum?
Router'a kurduktan sonra USB'ye ihtiyacınız yok artık. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Packet Inspection işlemi için sonuçta Router'ın işlemcisi DPI bypass'ı için paketleri parçalıyor; bundan kaynaklı olarak CPU overload oluyor olabilir.

İnternet hız problemini hallettim fakat usb çıkartınca maalesef yasaklı sitelere giremiyoruz internet normal çalışıyor zapret usb üzerine kurulu olduğu için sanırım böyle 116mb bir yer kaplıyor ve modemde 46mb yer var bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba direkt modeme kurarak

Son düzenleme:
İnternet problemini hallettim fakat usb çıkartınca maalesef yasaklı sitelere giremiyoruz internet normal çalışıyor zapret usb üzerine kurulu olduğu için sanırım böyle 116mb bir yer kaplıyor ve modemde 46mb yer var bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba direkt modeme kurarak
Router'a kurulum yapılmamış o zaman, direkt olarak USB üzerinden çalıştırmışsınız.

Router'da yer yoksa, direkt olarak USB üzerinden çalıştırabilirsiniz. Daha düşük kapasiteli bir USB'yi depolama amaçlı kullanın.

küçük mini usb öneriniz var mıdır modeme takılı kalması için bide usbdeki aynı dosyaları o küçük usbye geçirdiğimde sorun olmayacaktır değil mi