Keephefi'den sipariş için T.C. Kimlik numarası istendi, ne yapmalıyım?

Berker Faruk Akyürek

Çalışkan
Arkadaşlar, 27 Ekim'de keephefi sitesinden IEM kulaklık siparişi verdim. Şimdi fark ettim ki dün bir mail atmışlar. Bu ne demek oluyor? T.C. Kimlik numarası falan istiyorlar. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan defalarca alışveriş yaptım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum mail yoluylamı T.C. no vereyim yoksa Instagram'dan mı iletişime geçmeliyim.
O zaman Allah'ın sevdiği kulu olman lazım. Global tüm e-ticaret siteleri bunu istiyor istemek zorunda. Vermiş unutmuş olabilir misin?

O zaman Allah'ın sevdiği kulu olman lazım. Global tüm e-ticaret siteleri bunu istiyor istemek zorunda. Vermiş unutmuş olabilir misin?Eki Görüntüle 197634

Dostum zaten sipariş oluştururken adres bilgilerimle birlikte T.C. no mu da istedi telefon numaramı da ikinci kez istemesi şaşırttı yoksa ben de biliyorum sipariş oluştururken T.C. no girildiğini

Dostum zaten sipariş oluştururken adres bilgilerimle birlikte T.C. no mu da istedi telefon numaramı da ikinci kez istemesi şaşırttı yoksa ben de biliyorum sipariş oluştururken T.C. no girildiğini
Başta verilen bilgide eksiklik var öyleyse, ben yanlış anladım. Mailin tam olarak adı yazmıyor, güvenmek sana kalmış ben olsam gönderirdim sorun değil. İçine sinmeyecekse altta support maili var. O şaşmaz, siteden teyit edebilirsin. Oraya mail içeriğini ve gereken bilgilerini atabilirsin.

Hem web sitelerinden hem de mail olarak verdim bekleyip göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…