Kriyus 48
Üstün
- Makaleler
- 1
Denemeden bilemezsin.
Denemeden bilemezsin.
Roblox bilmiyorum hiç. Ne popülerse onu yapın. Önceden mini gamesler için item falan satıyorlardı. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi, O taraflarda şansınızı deneyin.PUBG yapmayacağım. Fakat işte Roblox çok oynuyorum ama ne yapacağım?![]()
Deneriz
Fakat para kırmak çok zor değil mi?Roblox bilmiyorum hiç. Ne popülerse onu yapın. Önceden mini gamesler için item falan satıyorlardı. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi, O taraflarda şansınızı deneyin.
Zor elbette. Para kırmak dediğiniz şey nedir bilmiyorum. Sizi tatmin edecek kadar para kazanamazsınız. Eğer böyle bir şey yapmak istiyorsanız diğerlerinden farklı bir şeyler başarmanız lazım. He bide itemsatış gibi yerde satış yapmıyor olmalısınız
Karar sana ait ama denemekten zarar gelmez toplu alım yapmadığınız sürece. Kolay gelsin yine de.
TC konusunda pek güvenemedim. Zaten satabileceğim iyi bir hesabım yok.Karar sana ait ama denemekten zarar gelmez toplu alım yapmadığınız sürece. Kolay gelsin yine de.
Kendim çok aktif olmasam da 10k civarında karsız kazanç elde ettim. Tavsiye ederim, güvenilir yerdir. Sadece satıcılara güven olmaz, onun için satıcıya dikkat edin yeterli.Selamlar, kazanç çıkartmak için item satışından oyun hesabı satmak istiyorum. İyi bir kazanç getirir mi? T.C. vermek güvenli mi?