Deneriz :D

Fakat para kırmak çok zor değil mi?
Zor elbette. Para kırmak dediğiniz şey nedir bilmiyorum. Sizi tatmin edecek kadar para kazanamazsınız. Eğer böyle bir şey yapmak istiyorsanız diğerlerinden farklı bir şeyler başarmanız lazım. He bide itemsatış gibi yerde satış yapmıyor olmalısınız :)

Selamlar, kazanç çıkartmak için item satışından oyun hesabı satmak istiyorum. İyi bir kazanç getirir mi? T.C. vermek güvenli mi?
Kendim çok aktif olmasam da 10k civarında karsız kazanç elde ettim. Tavsiye ederim, güvenilir yerdir. Sadece satıcılara güven olmaz, onun için satıcıya dikkat edin yeterli.

Aşırı kazanç elde edeyim düşünceniz varsa o çok zor, tedarikçi ayarlamanız lazım, belli bir sermaye gerekir. Ama derseniz ki benim kendi hesabım var, itemlerim var en başta onları satıp üstüne koya koya yavaş yavaş açılacağım o biraz daha mantıklı. Şahsen Valorant hesaplarıyla başladım, sürekli al-sat işiyle uğraştım, hem skinli hesaplarda oyun oynayıp hem kazanç elde etmekti zaten amacım, bunu da başardım. Tabii ki zorlukları var hesap geri çekilme vs. gibi ama onlarda da kanıt gösterince sorun çözülüyor.

Son düzenleme: