Gelmeli mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kelime sessiz alma derken? Anlamadım. :unsure:
Açıklama için teşekkürler. @brkdnmz ;)

Filtreleme gibi yani. Sadece kelime olacaksa olabilir ancak o kelimeyi içeren tüm cümle sessize alınıyorsa olmamalı ki konu akışını ciddi anlamda bozabilir bu da yanlış/eksik anlamalara sebep olabilir.
Aynı bu şekil gibi tıklayarak olacaksak olabilir de, olmayabilir de. Nötrüm.

Son düzenleme:
Ben de bir süredir konu sahibinin cevabını bekledim ancak belki uyarı almıştır ve ondan dolayı cevap veremiyor olabilir.

Sanırım "kelime sessize alma" demek istemiş konu sahibi. Benim bundan anladığım şu:
  • Bir kelimeyi sessize alınca o kelimenin geçtiği mesajlar görünmeyecek.
Bu anlamı tam çıkaramasam bile en çok bu kadar yaklaşabildim. Eğer bu kastedildiyse gerekli bulmadım. Buna ihtiyaç duyacağım bir senaryo hayal edemedim.

Ben de bir süredir konu sahibinin cevabını bekledim ancak belki uyarı almıştır ve ondan dolayı cevap veremiyor olabilir.

Sanırım "kelime sessize alma" demek istemiş konu sahibi. Benim bundan anladığım şu:
Bu anlamı tam çıkaramasam bile en çok bu kadar yaklaşabildim. Eğer bu kastedildiyse gerekli bulmadım. Buna ihtiyaç duyacağım bir senaryo hayal edemedim.

Galiba moderatörler konuyu mahvetmiş veya yanlış yazılmış, arkadaş geri gelince söyler zaten.

Ben de öyle tahmin ediyorum, muhtemelen fikrin çıkış noktası burası.

Kelime sessize alma: Twitter'da mevcudiyette kullandığım bir özellik. Twitter bağlamında beni rahatlatıyor çünkü o konuları hiç ama hiç görmüyorum lakin bu forumlarda öyle bir durum söz konusu değil. O konuları ya da kelimeleri göz ardı etsem bile yine görüyorum da sadece ünlemli/göz ardı edilen bir mesaj var uyarısı olacak bir şekilde görüyorum. Bu yüzden ne sessize alma ne de göz ardı etme gibi şeyleri pek kullanmam. Kullananlara saygı duyarım çünkü rahatsız edici bir görüntü oluşuyor sadece.

Ekran görüntüsü 2024-04-06 040642.webp