TKP'nin en olumlu bulduğum yanı da terör örgütünün güdümüne girmeyi şiddetle reddetmesidir. İhanet sürecinin ülkenin ulus-devlet yapısına karşı tehlike teşkil ettiğini sağından tutun soluna kadar her kesimin bilmesi gerekiyor.

TKP'nin en olumlu bulduğum yanı da terör örgütünün güdümüne girmeyi şiddetle reddetmesidir. İhanet sürecinin ülkenin ulus-devlet yapısına karşı tehlike teşkil ettiğini sağından tutun soluna kadar her kesimin bilmesi gerekiyor.
Barış sadece sınıfsal eksende mümkündür. Bu süreçte DEM Partisi' nin buna ne kadar destek olacağını göreceğiz. Tercihini sermaye sınıfına yanaşarak yapması nasıl bir çözüm olacak, ben de kestiremiyorum.

Son düzenleme:
Barış sadece sınıfsal eksende mümkündür. Bu süreçte DEM Partisi' nin buna ne kadar destek olacağını göreceğiz. Tercihini sermaye sınıfına yanaşarak yapması nasıl bir çözüm olacak, ben de kestiremiyorum.
Dempkk'nın desteğinin şekillenmesi her zaman iplerini tutan bazı yabancı güçlerin yönlendirmesi aracılığıyla oldu. Şu anki ihanet sürecinde de görülen o ki Tom Barrack'tan icazet alarak kürt kimliğini terörle bir araya getirip ülkenin bölünmez bütünlüğü olan vatandaşlık bağını zedeleme arayışındalar. Hedeflerinde Türklüğün çatı kimlikten çıkarılarak yerini Osmanlı'nın bölünmesindeki en büyük etkenlerden birisi millet sisteminin almasını istiyorlar.