NeonCircuit

Uzman
Böyle bir kanalım var, Kemal Sunal'ın kesitlerini paylaştığım. YouTube'un para kazanmasını açması için farklı formatlarda bulmam gerek mi kanal için, yoksa böyle de açabilirler mi?

YouTube'da bir kanal var ayrıca o da Recep İvedik üzerine. Hatta katıl aboneliği açılmış. Telif vs. nasıl oluyor bu?

Reklam gelirleri için en az 1.000 abone, son 365 günde 4.000 izlenme ve son 90 günde 10 milyon Shorts görüntülenmesi şartı koyulmuş.

Hatta burada tablo olarak da paylaşmışlar:

Kanal eşikleriMinimum gereksinimler

Kanal üyelikleri

• 500 abone
  • Son 90 gün içinde 3 herkese açık yükleme
  • Aşağıdaki koşullardan en az biri karşılanmalıdır:
    • Son 365 günde uzun videolardaki herkese açık içerikler en az 3.000 saat boyunca izlenmelidir.
    • Son 90 gün içinde, herkese açık Shorts görüntüleme sayısı 3 milyona ulaşmalıdır.
  • En az 18 yaşında olmalısınız.
  • Kanal üyeliklerinin kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız.
  • Ticari Ürün Modülü'nü veya daha önce kullanıma sunulan Ticari Ürün Eki'ni kabul etmiş olmalısınız.
  • Kanalınız, çocuklara özel olarak ayarlanmış olmamalı ve çocuklara özel olarak ayarlanmış çok sayıda video barındırmamalıdır.
  • Kanalınız, SRAV kapsamında yer alan bir müzik kanalı olmamalıdır.
  • Tüm koşulları burada bulabilirsiniz.
Alışveriş (kendi ürünleriniz)
Süper Chat ve Süper Etiketler
  • Süper Chat ve Süper Etiketler'in kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız.
  • Ticari Ürün Modülü'nü veya daha önce kullanıma sunulan Ticari Ürün Eki'ni kabul etmiş olmalısınız.
Süper Teşekkür
  • Süper Teşekkür'ün kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız.
  • Kanal, SRAV kapsamında yer alan bir müzik kanalı olmamalıdır.
Reklam geliri
  • 1.000 abone
    • Son 365 günde uzun videolardaki herkese açık içerikler en az 4.000 saat boyunca izlenmelidir.
    • Son 90 gün içinde, herkese açık Shorts görüntüleme sayısı 10 milyona ulaşmalıdır.
  • En az 18 yaşında olmanız veya ödemelerinizi YouTube için AdSense ile yönetebilecek, 18 yaşından büyük bir yasal vasinizin bulunması gerekir.
  • YPP'nin kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız.
  • İlgili sözleşme modüllerini kabul etmelisiniz.
  • Reklamverenlere uygun içerik kurallarımız doğrultusunda içerik oluşturmalısınız.
YouTube Premium geliri
  • İlgili sözleşme modüllerini kabul etmelisiniz.
  • Oluşturduğunuz içerikler YouTube Premium abonesi olan izleyiciler tarafından izlenmelidir.
Alışveriş (diğer markalara ait ürünler)
  • 10.000 abone
    • Son 365 günde uzun videolardaki herkese açık içerikler en az 4.000 saat boyunca izlenmelidir.
    • Son 90 gün içinde, herkese açık Shorts görüntüleme sayısı 10 milyona ulaşmalıdır.
  • Abone sayısı eşiğini aşmalısınız.
  • YouTube Alışveriş satış ortağı programının kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız.
  • Kanalın bir müzik kanalı veya Resmi Sanatçı Kanalı olmaması ve müzik iş ortaklarıyla ilişkili olmaması gerekir. Müzik iş ortakları plak şirketleri, distribütörler, yayıncılar veya VEVO olabilir.
  • Kanalınız, çocuklara özel olarak ayarlanmış olmamalı ve çocuklara özel olarak ayarlanmış çok sayıda video barındırmamalıdır.

Böyle bir kanalım var, Kemal Sunal'ın kesitlerini paylaştığım. YouTube'un para kazanmasını açması için farklı formatlarda bulmam gerek mi kanal için, yoksa böyle de açabilirler mi?

YouTube'da bir kanal var ayrıca o da Recep İvedik üzerine. Hatta katıl aboneliği açılmış. Telif vs. nasıl oluyor bu?
Benimde para kazanma kapandı napacaz acil yardım hesapta çok fazla tahmini gelir vardı adsensede 0 neden?

Reklam gelirleri için en az 1.000 abone, son 365 günde 4.000 izlenme ve son 90 günde 10 milyon Shorts görüntülenmesi şartı koyulmuş.

Hatta burada tablo olarak da paylaşmışlar.
Teşekkürler. Yok, telif konusunda kabul edilir mi diye sormuştum.

Benimde para kazanma kapandı napacaz acil yardım hesapta çok fazla tahmini gelir vardı adsensede 0 neden?
Seni ben forum da görüyordum, sen ne paylaşıyordun ki?

Valla dikkat et derim bazı filmleri Gülşah filme ait sonrasında telif falan atarlar mağdur olma

Dosya Ekleri

• IMG_5369.webp
    IMG_5369.webp
    218,2 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkürler. Yok, telif konusunda kabul edilir mi diye sormuştum.

Seni ben forum da görüyordum, sen ne paylaşıyordun ki?
Filmler tüzel kişiliklere ait olduğu için telif hakları yazar, yapımcı veya yönetmen vefatından sonra 70 yıl daha korunuyor. 70 yıl dolduktan sonra ücretsiz kullanılabiliyor. Yani telif hakkı sebebiyle sorun yaşanması da mümkün.

Kaynak