Makaleler
30
Yer
Montpellier
Bu albumun beat'lerinin ilginc bir havasi var. Alip goturuyor adami. Bir Carti hayrani olarak Opium havasini (Carti'nin plak sirketi olan Opium, hashas olan degil.) yansitma konusunda Ken'i daha ustte goruyorum. Elemanin cok "dark" bir havasi var. Eh, rage rap de bunu gerektirir. Muzik konularini bos gecmeyi sevmem, (Hayir, @vanillamint 'ten calmadim :hehehe:) bari biraz rage rap'ten bahsedelim.

Rage rap, genellikle beat'iyle olsun lirikleriyle olsun daha agresif bir havaya sahiptir ve daha catismaci konular ele alinir. Eskilerin horrorcore parcalarinin yeni nesil versiyonu denebilir. Genelde seytani imgeler barindirir, siddet ve catismadan acik acik bahseder. Onculeri ise Trippie Red, Lil Uzi ve Playboi Carti sayilabilir. The Grinch gibi parcalari dinlediginizde daha iyi anlayacaksiniz. Bu parcada lirikal anlamda bu yonde cok bir oge yok ama rage Ken'in ana dali oldugu icin tanimayanlar icin ufak bir bilgi vermek istedim. A Great Chaos albumu de buyuk oranda rage rap uzerine kuruludur.

Keyifli dinlemeler o halde!