Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Çok karmaşık bir durumun içindeyim. Uzun zamandır kullandığım Oldubil hesabım, politikalarını ihlal ettiğim gerekçesiyle kapatıldı ve bana hiçbir bilgi sunulmuyor. Bu arada hesapta illegal bir şey de yapmadım.

Hesapta belli bir miktar para ve gelmesi gereken bir iade tutarı vardı. Hesap bloke olunca tabii ki bunlar da gelmiyor. Buna karşılık olarak, kendi adıma kayıtlı bir IBAN numarası gönderirsem hesaptaki para ve iade tutarını oraya aktarabileceklerini söylediler. Ancak reşit değilim. Buna göre bir öneriniz olursa sevinirim. Mümkünse uzun vadeli kullanmayı planlıyorum.

Nays olur mu? Orada kendi IBAN’ım oluyor mu?

@Ethem Efe, arkadaşın da dediği gibi. Başka bir yolu yok eğer "banka hesabı" açacaksanız.

Nays var ön ödemeli kart olarak, o da İş Bankası'na bağlı. Yanlış hatırlamıyorsam para yatırırken açıklamaya kimlik numarasını koymayı şart koşuyor.

@Ethem Efe, arkadaşın da dediği gibi. Başka bir yolu yok eğer "banka hesabı" açacaksanız.

Nays var ön ödemeli kart olarak, o da İş Bankası'na bağlı. Yanlış hatırlamıyorsam para yatırırken açıklamaya kimlik numarasını koymayı şart koşuyor.

Anladım. Teşekkür ederim. Tek seçeneğim o kalıyor sanırsam... Sebebini bile bilmediğim bir şey için haftalardır koşuşturuyorum ya.

Anladım. Teşekkür ederim. Tek seçeneğim o kalıyor sanırsam... Sebebini bile bilmediğim bir şey için haftalardır koşuşturuyorum ya.
Köklü olmayan kuruluşlarla çalışmayı tercih etmezseniz böyle durumlara daha az rastlarsınız. İş Bankası ve Garanti BBVA'dan şaşmayın. İyi forumlar.

Köklü olmayan kuruluşlarla çalışmayı tercih etmezseniz böyle durumlara daha az rastlarsınız. İş Bankası ve Garanti BBVA'dan şaşmayın. İyi forumlar.
Hesabı yaklaşık 2 sene önce açtım. Gayet iyilerdi ve ilgililerdi; ancak son 1–2 aydır firma değişim sürecindeler. Satın alındıkları için böyle şeyler yaşandığını düşünüyorum. Maalesef tatsız oldu. Verdiği kampanyalar da oldukça işime yarıyordu :/ Teşekkür ederim öneriler için.

Garanti bankasında her şube reşit olmayanlara hesap açmıyor. Ben istinye park'ta açtırdım ama Büyükçekmece şubesinde açmadılar.

Papara yavaştan açılıyor gibi aslında.

Nays hesabı için İş Bankası hesabı gerekiyor.