avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba, ininal kapanalı 9 ay oluyor ve içeride 400 liram var.

İninal’in yerine geçebilecek 17 yaşa uygun ön ödemeli kart var mı bildiğiniz? Mümkünse Visa olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Nays öneriyordum ama kullanınca bıraktım. Çok kısıtlaması var kullanılmıyor. Zaten 17 yaşına gelmişsin ne yapacan ön ödemeli kartı. Bankaya git hesap açtır. Banka önerisi de istersen garanti gayet güzel.

Geçenlerde Nays öneriyordum ama kullanınca bıraktım. Çok kısıtlaması var kullanılmıyor. Zaten 17 yaşına gelmişsin ne yapacan ön ödemeli kartı. Bankaya git hesap açtır. Banka önerisi de istersen garanti gayet güzel.
Ne bileyim kaç sene ön ödemeli kullandım hep öyle alışmışım :D Banka kartına bakarım bi ara. Ön ödemeliye göre farkı ne? Borç vs oluyor mu yoksa yine içine attığın kadar mı harcıyorsun?
Aileniz ile gidip bir bankadan kart çıkarmanız daha mantıklı olur devlet bankalarından önerim VakıfBank veya Ziraat Bankası özel bankalardan ise garanti veya İş Bankası olabilir.
Banka kartı daha mantıklı olacaktır VakıfBank terich ederseniz 2 veliniz ile birlikte gitmeniz gerekiyor haberiniz olsun.
Tamamdır teşekkürler. Ön ödemeliye göre banka kartının farkı nedir?

Tamamdır teşekkürler. Ön ödemeliye göre banka kartının farkı nedir?

Aslında sorumuza kendiniz cevap verdiniz ininal kapanınca içeride 400 TL param kaldı diye ön ödemelilerinin garantisi yok fakat banka kartında böyle bir durum yaşamazsınız.

Ayrıca borç işine gelirsek kredi kartında borç olur fakat siz banka kartı kullanacaksınız yatırdığınız kadar kullanacaksınız bu durumda bankaya borçlanma gibi bir durum olmaz.