Makaleler
3
Papara'dan soğudum artık açılsa da kullanmam. Bana banka kartı ya da ön ödemeli kart önerebilir misiniz?

Mümkünse sağlam, kapanmayacak bir seçenek olsun.

Yaş 17.

İş Bankası İlk İmza Hesabı açtırın, ardından Nays hesabınızı onaylayın. En iyi ikili.
ÖSYM sınavı ödemesi veya internetten alacağım 2 pantolonun ücretini ödeyemedim. Çünkü ödeme bilgilerini girince hemen hata alıyorum ondan sonrası da mümkün değil. Yani doğru düzgün bir sistemi yok nerede hata alacağım almayacağım belli değil.

Bence
Papara'dan soğudum artık açılsa da kullanmam. Bana banka kartı ya da ön ödemeli kart önerebilir misiniz?

Mümkünse sağlam, kapanmayacak bir seçenek olsun.

Yaş 17.
Zaten 17'ne gelmişsin hele ki eğer bu yıl 18'ine gireceksen, bence ön ödemeli kart yerine artık normal bir banka kartı kullanılsa iyi olur. Paparayı anlık alışveriş içinde yine kullanılabilir aslında, parayı attığın gibi harcanabilir.

ÖSYM sınavı ödemesi veya internetten alacağım 2 pantolonun ücretini ödeyemedim. Çünkü ödeme bilgilerini girince hemen hata alıyorum ondan sonrası da mümkün değil. Yani doğru düzgün bir sistemi yok nerede hata alacağım almayacağım belli değil.

Bence.

Zaten 17'ne gelmişsin hele ki eğer bu yıl 18'ine gireceksen, bence ön ödemeli kart yerine artık normal bir banka kartı kullanılsa iyi olur. Papara'yı anlık alışveriş içinde yine kullanılabilir aslında, parayı attığın gibi harcanabilir.

Reşit misiniz? Değilseniz internet alışverişi kapalı onaysız hesaplara.

Bence.

Zaten 17'ne gelmişsin hele ki eğer bu yıl 18'ine gireceksen, bence ön ödemeli kart yerine artık normal bir banka kartı kullanılsa iyi olur. Papara'yı anlık alışveriş içinde yine kullanılabilir aslında, parayı attığın gibi harcanabilir.

Nays kampanyaları olsun müşteri desteği olsun oldukça iyi bir kart ya, günün her saati cevap vermeleri mükemmel mesela.

Nays öneririm, banka olarak ziraat genç kullanıyorum. IBAN'a eft/havale sadece ATM'den yapabiliyoruz onun dışında güzel bence. Rehberini de yapmak istiyorum.

Nays öneririm, banka olarak ziraat genç kullanıyorum. IBAN'a eft/havale sadece ATM'den yapabiliyoruz onun dışında güzel bence. Rehberini de yapmak istiyorum.

Nays gerçekten güzel, reşit olmasanız bile onaylı hesap yapabiliyorsunuz İlk İmza Hesabı ile.

Evet kesinlikle. Bahsettiğim durum ziraat gençte geçerli, Nays daha özgür ve kısıtlaması çok az bir ön ödemeli banka.

Hem İlk İmza Hesabı’nın aylık %50 iade kampanyası hem de Nays’ın diğer kampanyalarını birlikte kullanmak inanılmaz güzel oluyordur. Ben de pazartesi velimle gidip halledeceğim. Tek sıkıntı, İlk İmza hesabından birine para göndermek isterseniz, o IBAN’ı velinizle birlikte şubeye gidip onaylatmanız gerekiyor.
Ancak uğraşmak istemezseniz, İlk İmza’dan Nays’a atıp Nays’tan başkasına gönderebiliyorsunuz.