Reşit misiniz? Değilseniz internet alışverişi kapalı onaysız hesaplara.

Nays kampanyaları olsun müşteri desteği olsun oldukça iyi bir kart ya, günün her saati cevap vermeleri mükemmel mesela.

Reşit değilim lakin Steam'den alışveriş yapabiliyorum bir tek şu an için sadece ÖSYM ile bir kıyafet satıcısının sitesinden ödeme yapamamıştım.

İlk Imza'da kart aidatı, kesinti falan yok değil mi?

Basit bir kart zaten çok esprisi yok ki aidat kessin. Bir de genç sayılan bireylerde de aidat kesilmiyor ekstra olarak.

Reşit değilim lakin Steam'den alışveriş yapabiliyorum bir tek şu an için sadece ÖSYM ile bir kıyafet satıcısının sitesinden ödeme yapamamıştım.

Basit bir kart zaten çok esprisi yok ki aidat kessin. Bir de genç sayılan bireylerde de aidat kesilmiyor ekstra olarak.

Sorunu çözdük :) kartla alakalı bir problem değil yani, kendisi diyor zaten internet alışverişi yapılamaz diye.

Genel olarak ilk imza iyi bir banka hesabı bence başlangıç olarak.

Ha pardon Nays ile alakalı konuşuyorsunuz sandım ben, İlk İmza Hesabı'ndan olduysa bir sorun yaşanmış olabilir evet.

Sorunu çözdük :) kartla alakalı bir problem değil yani, kendisi diyor zaten internet alışverişi yapılamaz diye.
Evet, kartımda sıkıntı yok lakin benim zaten amacım internet alışverişi için engel olmamasıydı. Lakin böyle olunca da diğerleri arasında fark kalmıyor ki? Yine aynı tongaya düşmüş oluyorum.

Ha pardon Nays ile alakalı konuşuyorsunuz sandım ben, İlk İmza Hesabı'ndan olduysa bir sorun yaşanmış olabilir evet.
Nays ile alakalı hocam :D İlk imza hesabını denemedim çünkü onda da para transferi yapamıyordum nedense. Hani onda da olmazsa tanıdığıma para aktarıp onun almasını da sağlayamam.

Evet, kartımda sıkıntı yok lakin benim zaten amacım internet alışverişi için engel olmamasıydı. Lakin böyle olunca da diğerleri arasında fark kalmıyor ki? Yine aynı tongaya düşmüş oluyorum.

Nays ile alakalı hocam :D ilk imza hesabını denemedim çünkü onda da para transferi yapamıyordum nedense. Hani onda da olmazsa tanıdığıma para aktarıp onun almasını da sağlayamam.

Tamam o zaman haklıyım :D onaylatmak işlemi çok kolay ve diğer ön ödemeli kartlara göre daha çok kullanışlı, yarım saat veliniz ile zaman harcadıktan sonra mükemmel bir kartınız oluyor.

Tamam o zaman haklıyım :D onaylatmak işlemi çok kolay ve diğer ön ödemeli kartlara göre daha çok kullanışlı, yarım saat veliniz ile zaman harcadıktan sonra mükemmel bir kartınız oluyor.
Hocam aslında zaten bu tür işlemlerde reşit olmayınca veli onaylı hesap istiyor yoksa zaten ben yatırdığım parayı çekmeye hakkım bile yoktu Nays için. Papara bile bunu istiyordu ilk başta. Bu da zaten kolay, uygulamalardan anlıyorum o kadarcık. Lakin veli onaylı hesap olduktan sonra bile hala paramı çekemiyordum onunla birlikte İlk İmza hesabı açıp Nays hesabınla özdeşleşsin dediler. Anca öyle açıldı özellikler lakin şimdi o zaman yine internet alışverişi açık değilse fark yok diğerleriyle. En iyisi Papara olarak kalmaya devam edecek. Yani elimden başka bir şey gelmiyor. Veli onaylı hesap ve İlk İmza hesabından başka ne gerekebilir ki zaten.

Hocam aslında zaten bu tür işlemlerde reşit olmayınca veli onaylı hesap istiyor yoksa zaten ben yatırdığım parayı çekmeye hakkım bile yoktu Nays için. Papara bile bunu istiyordu ilk başta. Bu da zaten kolay, uygulamalardan anlıyorum o kadarcık. Lakin veli onaylı hesap olduktan sonra bile hala paramı çekemiyordum onunla birlikte İlk İmza Hesabı açıp Nays hesabınla özdeşleşsin dediler. Anca öyle açıldı özellikler lakin şimdi o zaman yine internet alışverişi açık değilse fark yok diğerleriyle. En iyisi Papara olarak kalmaya devam edecek. Yani elimden başka bir şey gelmiyor. Veli onaylı hesap ve İlk İmza Hesabı'ndan başka ne gerekebilir ki zaten.

O zaman açık oluyor. Hiçbir kısıtlama yok her şeyi yapabiliyorsunuz.

O zaman açık oluyor. Hiçbir kısıtlama yok her şeyi yapabiliyorsunuz.
Hocam işte bu iki şey açıkken Nays'da hala sıkıntı çıkıyor internet alışverişinde. Yani daha 1-2 hafta önce denedim ÖSYM için bile kabul etmiyor. İlk İmza hesabı için belki daha olumludur lakin Nays'ta ya bende bir hata var ya Türkiye için böyle ya da İlk İmza hesabına geçmem lazım.

Hocam işte bu iki şey açıkken Nays'da hala sıkıntı çıkıyor internet alışverişinde. Yani daha 1-2 hafta önce denedim ÖSYM için bile kabul etmiyor. İlk İmza Hesabı için belki daha olumludur lakin Nays'ta ya bende bir hata var ya Türkiye için böyle ya da İlk İmza Hesabı'na geçmem lazım.

İlk İmza Hesabı'na geçmeniz lazım. Onaysız hesaplarda internet alışverişi olmuyor.