Taha1

Çalışkan
Merhaba, herkese iyi Sosyaller. Biliyorsunuz Papara geçen hafta maalesef kapandı. 18 yaş altında olup banka kartı kullanan arkadaşlarım var mı? Aylık kesintilerin olmayacağı, mobil internet bankacılık uygulamasına erişimim olacağı ve kampanyaların olduğu bir kart arıyorum. 18 yaş olmama zaten 2 ay var, beni 2 ay idare etsin yeter. Ziraat düşünüyordum fakat arkadaşım kullanıyor ve mobil uygulamaya giriş yapamıyor, her bakiyesini öğrenmek istediğinde SMS atıyor. FAST üzerinden de kesinti almayacak bir kart olursa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, herkese iyi Sosyaller. Biliyorsunuz Papara geçen hafta maalesef kapandı. 18 yaş altında olup banka kartı kullanan arkadaşlarım var mı? Aylık kesintilerin olmayacağı, mobil internet bankacılık uygulamasına erişimim olacağı ve kampanyaların olduğu bir kart arıyorum. 18 yaş olmama zaten 2 ay var, beni 2 ay idare etsin yeter. Ziraat düşünüyordum fakat arkadaşım kullanıyor ve mobil uygulamaya giriş yapamıyor, her bakiyesini öğrenmek istediğinde SMS atıyor. FAST üzerinden de kesinti almayacak bir kart olursa sevinirim. Teşekkürler.

Velin ile açtırabilirsin. Önerim bu. Hem daha resmi olmuş olur.

18 yaş altı için ailenin sana hesap açması gerekiyor. Herhangi çocuk hesabı mevcut bir bankadan, ailenle birlikte banka kartını alabilirsin.

Maalesef 18 yaş altında birçok kısıtlamaya karşılaşmanız mümkün. İş Bankası'nın ilk imza kartını kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken velinizle kimliklerinizi alıp şubeye gidip hesabı veliniz üstüne açtırmak. Ayrıca 18'e girerseniz inşallah hesabın otomatikman sizin üstünüze geçeceğini de bilmenizi isterim.(ziraat kullanıyorum ben ve bende en azından böyle olmuştu)

Müşteri hizmetleri ile görüşme gerçekleştiriyorum sanırım Vakıfbanka üye olacağım. Kullanan var mı?

VakıfBank'da olur. Tam ATM hizmeti veriyor. Yani siz atıyorum Ziraat ATM'si çıkarsa veya herhangi bir Kamu bankasi çıkarsa karşınıza ücret kesilmeden para çekebilir veya yatırabilirsiniz.

VakıfBank'da olur. Tam ATM hizmeti veriyor. Yani siz atıyorum Ziraat ATM'si çıkarsa veya herhangi bir Kamu bankasi çıkarsa karşınıza ücret kesilmeden para çekebilir veya yatırabilirsiniz.
Evet, o konuda ücret olmaması iyi ve mobil bankacılığı kullanabiliyorum. Tek dezavantajı, FAST'ta ücret kesintisi olması.

Son düzenleyen: Moderatör: