baranxozz

Becerikli
Merhaba 3 yıldır Netspeed kullanıyordum. 20 Haziran itibarıyla internet hizmetini hala alamamaktayım. Müşteri hizmetlerini aradığımda Türk Telekom ekiplerine bildirdik size destek sağlayacaklar dediler fakat ayın 20'si dahil 6 gündür internet hizmeti alamıyorum. Canıma tak etti artık ve başka bir firmaya geçmek istiyorum.

Kendi altyapısını kullanan teknik destek ekibi ve müşteri hizmetleri düzgün olan önerebileceğiniz bir internet sağlayıcısı var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba 3 yıldır Netspeed kullanıyordum. 20 Haziran itibarıyla internet hizmetini hala alamamaktayım. Müşteri hizmetlerini aradığımda Türk Telekom ekiplerine bildirdik size destek sağlayacaklar dediler fakat ayın 20'si dahil 6 gündür internet hizmeti alamıyorum. Canıma tak etti artık ve başka bir firmaya geçmek istiyorum.

Kendi altyapısını kullanan teknik destek ekibi ve müşteri hizmetleri düzgün olan önerebileceğiniz bir internet sağlayıcısı var mı? Teşekkür ederim.
TTNet, TurkNET (Fiber varsa), SuperOnline veya KabloNET'ten başka seçeneğiniz yok zaten. Seç beğen al, hepsi aynı pislik.

Son düzenleme:
Son 5 senedir TurkNet kullanıyorum; son 3 senedir de GigaFiber altyapısından yararlanıyorum. Oldukça memnunum. Bu 3 yılda, bakım çalışmaları için sabah SMS'le bilgilendirme yapıldıktan sonra gece 12'den sonra internet kesintileri yaşadım ve özellikle hafta sonları nadiren de olsa oyunlarda ping sorunu gördüm. Ancak yaklaşık 10 cihazın internete bağlı olduğunu hatırlatmak isterim; bu durum benim için oldukça normal.

Müşteri hizmetlerine gelince, uygulama üzerinden hiç destek talebinde bulunma ihtiyacı duymadım. Arkadaşım bir kez iletişime geçtiğinde ise sorun kısa sürede çözülmüş. İstanbul'da, nüfus açısından oldukça yoğun bir ilçede yaşadığımı da eklemek isterim.

Kendi altyapısını kullanan sadece Türk Telekom ve Turkcell var bildiğim. Kendim Türk Telekom kullanıyorum. 10 yıl oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok da memnunum.

Son düzenleme:
Onu söyleyebilmek için önce bina girişinde kaç tane fiber kutusu var onu söyleyin yada fotoğraf çekin. Çok nadir binalar da 3 ya da 4 tane kendi sağlayıcısının kutuları bulunuyor.

Mesela örnek fotoğrafta 3 tane kendi sağlayıcının kutuları var :
  • TurkNet
  • Superonline
  • Atlantisnet.

Dosya Ekleri

• 503220611_24081447384793245_6434566536641675648_n.webp
    503220611_24081447384793245_6434566536641675648_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 86