Dostlar selam. Allah'ın izniyle 20 gün sonra 18 olacağım. En kısa sürede de ehliyete başvuracağım. Yaşadığım yerdeki tüm kurs araçları hatchback. Dün bizim aracın sürücü koltuğuna bindim ve sürücü gözü ile baktığımda çok büyük geldi ve korktum demesem yalan olur. Babama söylediğimde korkman sana dikkat sağlar ekstradan dedi, iyi bir şey dedi bazen korkmak. Normal mi bu sizce? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Bende Transit ile öğrendiğim için küçük araçlar daha basit geliyor. Sınav anında çok daha rahat bir şekilde sürüyordum. Yaşadığınız tamamen normal o yüzden çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Bir kaç defa sürünce alışırsınız.
Babamda aynısını söyledi korku konusunda. Zaten kesinlikle hız vs yapmaya da kalkmam hem sevmem, hemde bir daha arabayı süremem açıkçası. Sağ olun hocam.
Bende Transit ile öğrendiğim için küçük araçlar daha basit geliyor. Sınav anında çok daha rahat bir şekilde sürüyordum. Yaşadığınız tamamen normal o yüzden çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Bir kaç defa sürünce alışırsınız.