Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. Allah'ın izniyle 20 gün sonra 18 olacağım. En kısa sürede de ehliyete başvuracağım. Yaşadığım yerdeki tüm kurs araçları hatchback. Dün bizim aracın sürücü koltuğuna bindim ve sürücü gözü ile baktığımda çok büyük geldi ve korktum demesem yalan olur. Babama söylediğimde korkman sana dikkat sağlar ekstradan dedi, iyi bir şey dedi bazen korkmak. Normal mi bu sizce? Fikirlerinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin başta yaşadığı bir şey bu. Aşırıya kaçmadığı sürece korkmak iyidir. Umursadığını gösterir. Dikkat etmeni sağlar. Malum, trafik şakaya gelmez.

Bir yerden sonra alışıyorsun küçük araba da sürerim büyük de hepsinin mantığı aynı birisin de geniş alman gerekiyor.

Tecrübe ederek alışacaksınız kendinizi yapamam diye şartlamayın herhangi bir insanda küçük arabadan büyük arabaya geçince alışma süresi oluyor illa.

Bende Transit ile öğrendiğim için küçük araçlar daha basit geliyor. Sınav anında çok daha rahat bir şekilde sürüyordum. Yaşadığınız tamamen normal o yüzden çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Bir kaç defa sürünce alışırsınız.

Normal hocam. Bende Ford Fiesta ile eğitim alıp sonrasında 4.5m sedan araca geçince başta afallamıştım. Pratik yaptıkça alışıyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam.
Herkesin başta yaşadığı bir şey bu. Aşırıya kaçmadığı sürece korkmak iyidir. Umursadığını gösterir. Dikkat etmeni sağlar. Malum, trafik şakaya gelmez.
Babamda aynısını söyledi korku konusunda. Zaten kesinlikle hız vs yapmaya da kalkmam hem sevmem, hemde bir daha arabayı süremem açıkçası. Sağ olun hocam.

Bir yerden sonra alışıyorsun küçük araba da sürerim büyük de hepsinin mantığı aynı birisin de geniş alman gerekiyor.
Dikkat edeceğim hocam.
Tecrübe ederek alışacaksınız kendinizi yapamam diye şartlamayın herhangi bir insanda küçük arabadan büyük arabaya geçince alışma süresi oluyor illa.
Yapamam demiyorum, sadece bi korku geldi ufaktan. Alışmak gerekli kesinlikle.
Aynı durumdayım tek fark yaş 22, bir an önce alışmanızı tavsiye ederim durdukça erteliyorsunuz çünkü.
Durmaya ve ertelemeye hiç niyetim yok hocam. Umarım araba konusunda sıkıntı yaşamam, babamın yeteri kadar vereceğini düşünüyorum.
Bende Transit ile öğrendiğim için küçük araçlar daha basit geliyor. Sınav anında çok daha rahat bir şekilde sürüyordum. Yaşadığınız tamamen normal o yüzden çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Bir kaç defa sürünce alışırsınız.
Sağ olun hocam. Transit ile öğrenmek ayrıcalık resmen. Kıskandım. :D