Kendi kendine tıklayan telefona virüs girmiş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 57

dark_1234 48

Yetkin
Merhaba, telefon kendi kendine tıklayıp duruyor. Bir virüs falan mı kaptım? Güvenmediğim hiçbir siteye ana tarayıcımdan girmedim, asla bir APK bir şey indirip çalıştırmadım. Güvenmediğim sitelere de 2. tarayıcımdan Firefox ve uBlock Origin ile girdim, asla çok güvensiz şeylere de girmedim. Sorunum şu: telefonum random kendi kendine tıklıyor ama böyle hack gibi bir şeye benzemiyor, yani random tıklıyor. Korkuyorum, virüs mü kaptım? Ama asla bir şey indirmedim, kurmadım. Ne yapmalıyım? Telefonu sıfırlamakla uğraşmak istemiyorum.

Telefonun dokunmatiği bozulmuş olmasın?

Bilmiyorum ki 2-3 kez yumruk atmışlığım varda bozuk olsa neden sadece random zamanlarda tıklasınki?
Random tıklama dokunmatiği bozuk ekranda çok normal bir arıza. Kendi kendine tıklamasından çok bir uygulama açıp açmamasına dikkat edin hocam. Cihaz nedir?

Random tıklama dokunmatiği bozuk ekranda çok normal bir arıza. Kendi kendine tıklamasından çok bir uygulama açıp açmamasına dikkat edin hocam. Cihaz nedir?

Telefon Infinix buralarda parçası var mı değişim yapabilir miyim eğer yaptıramazsam hiç uğraşmayacağım en kötü S6 Edge falan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…