Virüs eğer çok derinde değilse Windows üzerinden format atın. Ama eğer derindeyse temiz bir format atın. Benimde başıma gelmişti ama virüs derinde olmadığı için Windows üzerinden format atıp düzeltmiştim. Chrome açıldıktan sonra belli bir süre sonra cmd ekranı açılıp kapanıyor mu?
Chrome açıldıktan sonra cmd açılmıyor.

Ikisi de ayni firmanin urunu zaten. Torrent araci kullanilacaksa qBittorrent'den baskasi yalan.

1776613564775.webp

Yanlış yazmış olabilirim demek istediğim buydu.

Merhabalar. Bilgisayarı açtığım zaman Chrome kendi kendine açılıyor ve peşinden bir site açılıyor. Fakat siteyi reklam engelleyici kapatıyor. Malwarebytes ile tarama yaptım 'PUP.Optional.OpenSoftware.Updater' diye bir şey buldu. Karantinaya aldım ve yeniden başlattım fakat tekrar sorun devam etti. URL'yi VirusTotal'e tarattım ve 7/95 çıkardı.

Normalde hiç olmazdı, ilk defa bugün bilgisayarı açınca kendi kendine Edge açıldı ve dosya indirmeye kalkıştı ama otomatik iptal edildi. Bir sürü CMD açıldı peşinden geri kapandı. Fakat bu olay 1 defa oldu, daha da olmadı. Defender taraması yaptırdım, sonuç bulamadı.
Hocam Chrome Uzantilarinizi kontrol edin ilk once ardindan AdwCleaner, Emsisoft Emergency Kit, ESET Online Scanner, Hitmanpro Ve Norton Power Eraser ile tam tarama yapın (Nortondan İstenmeyen Program Taraması da yaptirin) ayrica Başlangıç listesininde fotografini atar misiniz. Sorun hala cozulmezse su rehbere bakin:

Ayrica AVG ile Onyukleme Taraması gerçekleştirin.

Hocam Chrome Uzantilarinizi kontrol edin ilk once ardindan AdwCleaner, Emsisoft Emergency Kit, ESET Online Scanner, Hitmanpro Ve Norton Power Eraser ile tam tarama yapın (Nortondan İstenmeyen Program Taraması da yaptirin) ayrica Başlangıç listesininde fotografini atar misiniz. Sorun hala cozulmezse su rehbere bakin:

Ayrica AVG ile Onyukleme Taraması gerçekleştirin.
Dediklerini yaptım ama hiçbiri bir şey bulamadı hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-04-21 174809.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-21 174809.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 26
Dediklerini yaptım ama hiçbiri bir şey bulamadı hocam.
Hocam Chrome uzantılarını atma şansın var mı? Ayrıca explorer'ın dosya konumunu söyler misin sağ tık yapıp.
Olmazsa Webroot indirip onla da Tam Tarama yaptırın sanırım buluyor zararlıyı.

Hocam Chrome uzantılarını atma şansın var mı? Ayrıca explorer'ın dosya konumunu söyler misin sağ tık yapıp.
Olmazsa Webroot indirip onla da Tam Tarama yaptırın sanırım buluyor zararlıyı.
Explorer dosya konumu C:\Windows\explorer.exe

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-04-22 112234.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-22 112234.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 21