Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar. Bu sıralar sosyal medyada dönen çakma atarilere veya gelişmiş el konsollarına denk geldim. Ve bugün sizlerle kendi konsolunuzu nasıl yaparsınız onu göstereceğim.

Aşağıda verdiğim işletim sistemini indirmeniz gerekiyor.

Sonra ise USB'mize rufus aracılığında ISO formatındaki dosyayı yazıyoruz. Sonra boot menüden USB belleğimizi seçiyoruz ve işletim sistemine giriş yapıyoruz.

Şimdi telefonda bu oyunları nasıl oynayabileceğinizi açıklayacağım. Aşağıda vereceğim program ile oynayabilirsiniz:

Böyle çakma atari tuzaklarına veya Çin malı beyaz el konsoluna sahip olmadım diye üzülmeyin!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bu sıralar sosyal medyada dönen çakma atarilere veya gelişmiş el konsollarına denk geldim. Ve bugün sizlerle kendi konsolunuzu nasıl yaparsınız onu göstereceğim.

Aşağıda verdiğim işletim sistemini indirmeniz gerekiyor.

Sonra ise USB'mize rufus aracılığında ISO formatındaki dosyayı yazıyoruz. Sonra boot menüden USB belleğimizi seçiyoruz ve işletim sistemine giriş yapıyoruz.

Şimdi telefonda bu oyunları nasıl oynayabileceğinizi açıklayacağım. Aşağıda vereceğim program ile oynayabilirsiniz:

Böyle çakma atari tuzaklarına veya Çin malı beyaz el konsoluna sahip olmadım diye üzülmeyin!
Kendi konsolunuzu yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Batocera Linux'u İndirin:
- Batocera Linux web sitesine gidin.
- İlgili işletim sistemi sürümünü indirin (en güncel olanı tercih edin).

2. USB Bellek Hazırlığı:
- Rufus programını indirin ve kurun.
- USB belleğinizi bilgisayara takın.
- Rufus'u açın ve indirdiğiniz Batocera ISO dosyasını seçin.
- "Başlat" seçeneğine tıklayın ve işlemi onaylayarak USB belleği Batocera ile biçimlendirin ve yazın.

3. USB'den Boot Etme:
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Boot menüsüne girmek için gerekli tuşlara (genelde F2, F12, ESC veya DEL) basın.
- USB belleğinizi seçin ve Batocera Linux işletim sistemine giriş yapın.

4. RetroArch'ı İndirin:
- RetroArch web sitesine gidin.
- İşletim sisteminize uygun sürümü indirin.

5. Oyunları Oynama:
- RetroArch'ı açın ve oyun romlarınızı ekleyin.
- Oyunlarınızı oynamaya başlayabilirsiniz.

Artık kendi oyun konsolunuzu kullanmaya hazırsınız! Herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen ayrıntılı bilgi verin.