Kendi SMS ile mesajlaşma uygulamamı nasıl yaparım?

Dazti

Becerikli
Birkaç fikirim var ama bana kalsın bunlar, onun dışında başlangıç için öğretici veya rehber lazım. Bulmamda veya öğrenmemde yardımcı olur musunuz?

Birkaç fikirim var ama bana kalsın bunlar, onun dışında başlangıç için öğretici veya rehber lazım. Bulmamda veya öğrenmemde yardımcı olur musunuz?

Mobiroller kullanın.

Onun dışında kodlama bilmeniz ve Android Studio'dan kodlama yapmanız gerek.

Mobiroller kullanın.

Teşekkürler, kodlama işini de öğrenmeye çalışırım(çabalarım yani). <3
Mobiroller kullanın.

Peki Android Studio'dan bir rehber veya öğretici falan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, kodlama işini de öğrenmeye çalışırım(çabalarım yani). <3

Peki Android Studio'dan bir rehber veya öğretici falan var mıdır?

YouTube'da bir sürü tutorial var onlara bakabilirsiniz Java ve Kotlin öğrenmeniz gerekli öncellikle ondan sonra Android Studio kullanabilirsiniz.

YouTube'da bir sürü tutorial var onlara bakabilirsiniz Java ve Kotlin öğrenmeniz gerekli öncellikle ondan sonra Android Studio kullanabilirsiniz.
SMS Chat Tutorial diye falan mı aratmam lazım? Ben aradımda biraz bulamadım, buna da yardımcı olursanız sevinirim.

yani önlem için falan diyeyim.bana internet gerektirmeyen,sms ile mesaajlaşılan bir uygulama lazım ve mobil için. kısaca google mesajlar yerine kullanabileceğim bir şey.

Son düzenleme:
İnternet istemese bile SMS trafiği hala kontrol edilebilir ve o zaman yapımı nasıl olur hiç fikrim yok geçenlerde bluetooth kullanan uygulamalar hakkında haber okumuştum öyle şeylere bakabilirsiniz.

Android Studio, Kotlin, Java öğrenin gerisi tutoriallara bağlı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…