yusakaraa Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 918 Çözümler 11 Beğeniler 547 Yer Sakarya 6 Haziran 2025 #11 senuzulme dedi: 2. bir Atatürk'ün Türkiye topraklarına indiği ve yine 2. bir Kemalist devrimin yaşandığı bir ütopya hayal ediyorum. En çok düşünmeyi sevdiğim de devrim gerçekleşir gerçekleşmez uygulanacak ilk kararın ne olduğunu düşünmek oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ilk karar salıncaklar kurmak olur, salıncağa bindirilmesi gereken çok insan var.
senuzulme dedi: 2. bir Atatürk'ün Türkiye topraklarına indiği ve yine 2. bir Kemalist devrimin yaşandığı bir ütopya hayal ediyorum. En çok düşünmeyi sevdiğim de devrim gerçekleşir gerçekleşmez uygulanacak ilk kararın ne olduğunu düşünmek oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ilk karar salıncaklar kurmak olur, salıncağa bindirilmesi gereken çok insan var.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.510 Çözümler 19 Beğeniler 3.754 Yer Cintra 10 Haziran 2025 #12 21931 dedi: Kendi ütopyanızı yazdınız mı? Yazmadıysanızda kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... 1- Tüm insanların üst bir evrime ulaşıp daha akıllı olduğu bir evrende anarşist devlet kurup orada yaşamak isterdim. 2- Tüm insanları sosyolojik ve psikolojik açıdan deneye tabi tuttuğum bir distopyam var. İleride zengin olursam bir adada bunu yaparım muhtemelen.
21931 dedi: Kendi ütopyanızı yazdınız mı? Yazmadıysanızda kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... 1- Tüm insanların üst bir evrime ulaşıp daha akıllı olduğu bir evrende anarşist devlet kurup orada yaşamak isterdim. 2- Tüm insanları sosyolojik ve psikolojik açıdan deneye tabi tuttuğum bir distopyam var. İleride zengin olursam bir adada bunu yaparım muhtemelen.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.096 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 10 Haziran 2025 #13 Ben distopyadayım 2 yıldır nasıl ütopyam olsun.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.425 Yer Haddonfield, Illinois 10 Haziran 2025 #14 Bütün dişiler anime kızına dönüşsün yeterli.