Kendi yapay zekâmızı nasıl yapabiliriz?

RamKokusuSeven 13

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam,

Amacım Gemini, ChatGPT gibi değil, kendi çapımda ama Kumru gibi değil basit matematik sorularını, Mustafa Kemal Atatürk ve tarihini bilecek bir AI geliştirmek istiyorum. Hangi dil ile nasıl yaparım?

Selam,

Amacım Gemini, ChatGPT gibi değil, kendi çapımda ama Kumru gibi değil basit matematik sorularını, Mustafa Kemal Atatürk ve tarihini bilecek bir AI geliştirmek istiyorum. Hangi dil ile nasıl yaparım?
Yapay zekaların çoğu Python ile yapılıyor diye biliyorum.

Selam,

Yapay zekayı Pyhton ile yazabilir mobil veya web'e dökeceksen Flutter ile yazıp PyhtonAPI ile yapay zekanIn cevaplamasını sağlayabilirsin.

Sıfırdan nasıl olur bilmem de açık kaynak modeller fine tuning edilebilir.

İleri seviye Python biliyorum yazarım herhalde.
Küçümsemek için söylemiyorum ama ileri seviye bilgin olsaydı böyle bir konu açmazdın. Oyun mu yapacaksın, uygulama mı, kendi dağıtımını mı yoksa yapay zeka mı? Önce buna karar ver. Sonra ona göre roadmap bulup ilerlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…